Survivor All Star'da 13 Haziran ödül oyununu hangi takım kazandı!Enfes ödül neydi

Survivor All Star'da 13 Haziran ödül oyununu hangi takım kazandı!Enfes ödül neydi
Survivor All Star'da 13 Haziran ödül oyununu hangi takım kazandı?Enfes ödül neydiSurvivor All Star'da sona doğru yaklaşıldıkça ödüllerde baya büyük olmaya başladı.Takımlarda ödülleri kazanmak için kıyasıya rekbet içindeler kıran kırana mücadeleler var.
 Survivor All Star'da 13 Haziran ödül oyununu kim kazandı ödül neydi?Muhteşem ödül kimin oldu?..Survivor All Star'da sona doğru yaklaşıldıkça ödüllerde baya büyük olmaya başladı.Takımlarda ödülleri kazanmak için kıyasıya rekbet içindeler kıran kırana mücadeleler var.

 Survivor All Star Dominik'te bütün heyecanı ile devam ediyor ve reytinglerde ilk sırayıda kimseye bırakmıyor.Ödül oyunları ise en çok merak edilen kısım.Ödül oyununda her iki ekipte kıyasına kıran kırana mücadele ediyorlar.

Açlıkla mücadele eden yarışmacılar için ödül oyunu çok büyük önem taşıyor.Bakalım hangi zorlu parkurda nasıl bir oyun oynanacak ve kazanan kim olacak.?

Jakuzi ve masaj yanında buz gibi içeceklerin olduğu ödülde diş macunu ve fırça var.Yemek olarak tavuk yada et,suşi,meyva kokteyleri ve dondurma olacak.

10-7 gönüller kazandı ödül gönüllülerin oldu.