Survivor All Star 27 Mayıs SMS halk oylaması sıralaması ve 1.si!acunn.com

Survivor  All Star 27 Mayıs SMS halk oylaması sıralaması ve 1.si!acunn.com
Survivor All Star 27 Mayıs SMS halk oylaması sıralaması ve 1.si!acunn.comacunn-acunn.com Survivor All Star 27 Mayıs Çarşamba ünlüller SMS halk oylaması sıralaması!www.acunn.com Survivor All Star 27 Mayıs Çarşamba ünlüler SMS halk oylaması sıralaması!.Survivor All Star'da ünlüler dokunulmazlık oyununu kaybedince ünlülerden bir kişi adaya veda edecek.Veda eden isim oldukça merak ediliyor.SMS oylamasında kim 1.oldu sıralama nasıl oldu.
Survivor  All Star 27 Mayıs SMS halk oylaması sıralaması ve 1.si!acunn.com Acunn-acunn.com 20 MAYIS Çarşamba Survivor All Star ünlüller SMS halk oylaması sıralaması..Survivor All Star'da ünlüler dokunulmazlık oyununu kaybedince ünlülerden bir kişi adaya veda edecek.Veda eden isim oldukça merak ediliyor.SMS oylamasında kim 1.oldu sıralama nasıl oldu.

Dominik'te devam eden heyecan fırtınası  Survivor All Star'da bu akşam ünlüler takımından birisi adaya veda edecek.Doğal olarak kimin 1.olduğu ve sırlamanın da nasıl olduğu merak ediliyor.



1.Anıl mı olacak Seranay mı yoksa başka süpriz bir isim mi 1.olacak.Bakalım kim 1.olacak.Sıralama nasıl olacak.En son ünlüler arasındaki sıralama nasıl olmuştu.

Bu hafta 27 Mayıs en çok oyu alan ünlü 1.olan isim Merve Aydın oldu

1.Merve Aydın

2.Hakan Hatiopoğlu

3.Serenay Aktaş

4.Anıl Tetik

5.Berna Canbeldek

6.Doğukan Manço

En son ünlülerden Pacal Nouma adaya veda etmişti.Pascal Nouma'nın ardından uzun zamandır ünlülerden adaya veda eden isim olmadı.2 hafta üst üste gönüllerden 2 kişi adaya veda etmişti.

Bakalım bu hafta adaya ünlülerden kim veda edecek.En son 6 Nisan SMS oylamasında ünlüler şu sıralama ile sıralanmıştı.

1.Serenay Aktaş

2.Hakan Hatipoğlu

3.Anıl Tetik

4.Doğukan Manço

5.Pascal Nouma(Elendi)

6.Berna Canbeldek

7.Merve Aydın