Survivor All Star 2015 şampiyonu Turabi Çamkıran oldu işte o müthiş anlar izle!#SurvivorAllStar

Survivor All Star 2015 şampiyonu Turabi Çamkıran oldu işte o müthiş anlar izle!#SurvivorAllStar
Survivor All Star 2015 şampiyonu Turabi Çamkıran oldu işte o müthiş anlar izle!#SurvivorAllStarSurvivor All Star şampiyonu belli oldu. Haftalarca kıran kırana mücadeleler geçiren yarışmacılar arasından büyük finale kalan Merva Aydın ve Turabi oldu. Sms oylamaları sonucu Survivor All Star'ın şampiyonu Turabi oldu.
 Survivor All Star 2015 şampiyonu Turabi Çamkıran oldu işte o müthiş anlar izle!Survivor All Star şampiyonu belli oldu. Haftalarca kıran kırana mücadeleler geçiren yarışmacılar arasından büyük finale kalan Merva Aydın ve Turabi oldu. Sms oylamaları sonucu Survivor All Star'ın şampiyonu Turabi oldu.

Survivor All star'da sona gelindi. Haftalar boyunca süren oyunlar ve elemeler sonucunda finale kalan isimler Merve Aydın ve Turabi oldu.
 
Büyük final sonunda Survivor All Star Gönüllüler Ünlüler yarışmasını kazanan isim Turabi oldu. 

 
SURVİVOR PARA ÖDÜLÜ NE KADAR?
Son 10 yılın şampiyonu Survivor All Star birincisi olduğu taktirde büyük para ödülünü de kazanan isim olacak. Survivor All Star para ödülü tam 500 bin lira. 
 
 
Survivor All Star 'ı kim kazandı sorusunun yanıtı için geri sayım başlarken gelin oyuncuların performanslarına ve SMS oylamasındaki sıralamalarına bakalım. Turabi Çamkıran tartışmasız Survivor 'da performansı en yüksek ve şampiyonluğun en favori ismi. Bugüne kadar yapılan Survivor SMS oylamalarında ise sıralamadaki yeri istikrarlı bir seyir izledi. 

TURABİ KİMDİR

.Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli'de doğmuştur. Çocukluğu Mersinde geçti. Lise öğrenimini de Mersin'de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin Üniversitesi güzel sanatlar bölümünden mezun oldu.
 
Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yapabiliyor. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşade dövüş sporlarına merak saldıTurabi Çamkıran, Türkiye'de yenildiği bir “Muay Thai” maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland'a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Tayland'ta gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazanmıştır. Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı. Ancak bu maçlardan birinde ciddi bir dayak yemesinden sonra bu işte bir numara olmaya karar vermiş.Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder misin ?” dans yarışmasına katılmış, 6. Hafta üçüncü olarak elenmiştir.2013 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve eser yenenler'in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı.
 
Türkiye'de Birçok ünlü sanatçı ile Klip ve Konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda Sektöründe önde gelen firmaların Turneleri ve düzenlediği organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı.2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Turabi Çamkıran da “gönüllüler” takımında yarıştı.2014 yılında Survivor yarışmasında Ünlüler takımında; Oyuncu Tolga Karel, Futbolcu Ahmet Dursun, Voleybolcu Duygu Bal, Atlet Merve Aydın, Oyuncu İsmail Baki Tuncer,oyuncu Eda Özerkan, Şarkıcı Gökhan Keser, Futbolcu Serenay Aktaş var.Gönüllüler takımında ise; Model Samanta Mendes, model ve oyuncu Akın Saatçi, Müge Üzel, Sahra Işık ve Berna Canbeldek, Turabi Çamkıran, Yiğit dikmen, Ekrem Toraman, Ertunga Gemuhluoğlu ve Mert Palavaroğlu var.Türkiye'de Birçok ünlü sanatçı ile Klip ve Konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda Sektöründe önde gelen firmaların Turneleri ve düzenlediği organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı.