Survivor 2015 finalde SMS halk oylamasında Turbi ve Merve ne kadar yüzde kaç oy aldı!acunn.com

Survivor  2015 finalde SMS halk oylamasında Turbi ve Merve ne kadar yüzde kaç oy aldı!acunn.com
Survivor All Star 2015 finalde SMS halk oylamasında Turbi ve Merve ne kadar yüzde kaç oy aldı?acunn.com..Survivor All Star'da final heyacanı!Finale kalan iki isim yarışacak.Merve Aydın ve Turabi Çamkıran halk oyları neticesinde Survivor'un galibi olacaklar.
Survivor All Star finalde SMS halk oylamasında Merve ve Turabi yüzde kaç oy aldılar?acunn.com'da açıklandı mı? Survivor All Star final SMS halk oylaması sıralaması acunn.com'da açıklanacak..Survivor All Star'da final heyacanı!Finale kalan iki isim yarışacak.Merve Aydın ve Turabi Çamkıran halk oyları neticesinde Survivor'un galibi olacaklar.

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle izlenen Yarışma programı Survivor All star’ın iki finalisti belli oldu! Yapımcılığını Acun Medya’nın yaptığı, bu sezon son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı program 3 Temmuz Cuma günü final yaparak ekran macerasını sonlandıracak. Programın ilk finalist ismi Turabi Çamkıran olmuştu SMS oylamasında ise Mere Aydın Turabi'ye rakip oldu.

Kıbrıs'ta bugün 4 aylık  Survivor All Star macerası son bulacak.Bakalım yarışmada 1.liği ve 500 bin tl lik ödülü kim kazanacak.Kazananı SMS oylaması belli edeceğinden SMS sıralamasıda merak ediliyor.Acunn.com 'da açıklandğında sonuçlar burada olacak bizden sakın ayrılmayın.


Survivor'da Turabi'nin 78 bin civarında Merve'nin ise 73 bin civarıda oy aldığı söylentileri var..