Sörvayvır 2016 başvurusu yapabilirsiniz!Survivor 2016 başvurusu acunn.com'da

Sörvayvır 2016 başvurusu yapabilirsiniz!Survivor 2016 başvurusu acunn.com'da
Sörvayvır 2016 başvuruları devam ediyor!Survivor 2016 başvurusunu tv8.com.tr'den yap..Heyecan fırtınası Survivor 2016'ın başvurları devam ediyor.Sizlerde Survivor olmak istiyorsanız geç kalmadan başvurunuzu yapın.
Survivor 2016'ya başvuru yap!Sörvayvır 2016 başvurusu acunn.com'da Survivor 2016 başvuruları devam ediyor!2016 Survivor'a tv8.com.tr'den başvurabilirsiniz..Heyecan fırtınası Survivor 2016'ın başvurları devam ediyor.Sizlerde Survivor olmak istiyorsanız geç kalmadan başvurunuzu  yapın.

Survivor 2016 startı verildi ve başvuruları başladıSurvivor 2016 başvurusu yapın! Survivor 2016 başvuruları başladı!tv8.com.tr'den Survivor 2016 için başvuruda bulunabilirsiniz..TV8 Sahibi Acun Ilıcalı Survivor 2016'ın startını verdi ve başvuruların alındığını açıkladı.Survivor başvuruları artık www.tv8basvuru.com adresi üzerinden yapılıyor. İşte aşama aşama başvuru süreci..

Survivor'ın gelecek sezonunda yarışmak istiyorsanız www.tv8basvuru.com adresinden başvuruda bulunabilirsiniz. İlk olarak sitenin ana sayfasında yer alan Suvivor ikonunun altındaki başvuru yap butonunu tıklayın.

Çıkan sayfada hemen üye ol butonuna tıklayın.İsterseniz Facebook hesabınızdan da giriş yapabilirsiniz.Açılan sayfada Ad Soyad ve E-posta adresinizi girerek, formu eksiksiz doldurun.

Formun altındaki güvenlik kodunu girmeyi unutmayın. 'Kayıt ol' butonun tıklayın.

10 yıldır ekranlarda olan Survivor’da yeni sezon 2016 yılının ilk döneminde yayınlanmaya başlayacak. Yarışma yine Ünlüler ve Gönüllüler takımı olarak izleyici karşısına çıkacak. Survivor’da Ünlüler takımı Acun Ilıcalı’nın seçtiği isimlerden oluşuyor. Gönüllüler takımı ise yarışmaya başvuru yapanlar arasından en iyi adaylar ve Acun Ilıcalı’nın diğer yarışma programlarında dikkat çeken yarışmacılardan oluşuyor. Survivor’da yarışmacı olabilmek için Survivor Başvuru Formu doldurmanız gerekiyor.



Survivor 2016'da yarışacak isimler belirginleşti!İşte belirginleşen bomba isimler..Başvuruların başladığı Survivor 2016'da yarışacak isimlerin yavaş yavaş belli olduğu iddia ediliyor.

TV8 ekranlarında bu sene yayınlanan Survivor All Star ekrana geldiği Şubat ayından itibaren reyting listelerini alt üst etti. Yayınlandığı her gün reyting birincisi olan Survivor All Star sona ererken, yeni sezon için çalışmalar da başladı. Acun Ilıcalı Survivor 2016 için gönüllüler takımı seçmelerine başlıyor. Survivor 2016 başvuruları TV8 internet sitesi üzerinden yapılabiliyor. Survivor yeni sezon Ünlüler Gönüllüler yarışması Mart 2016′da TV8 ekranlarında olacak. 11. sezonuyla ekrana gelecek olan Survivor için ünlü isimlerin adı geçiyor.

Daha önce Acun Ilıcalı’nın Fenerbahçe’nin efsane kaptanı Alex De Souza’ya teklif götürdüğü ancak Acun Ilıcalı’nın da yakın arkadaşı olan Alex’in kabul etmediği iddia edilmişti. Acun Ilıcalı’nın ünlü oyuncu Kerem Bürsin’e de Survivor için teklif yaptığı konuşuluyor.

SURVİVOR 2016′DA HANGİ ÜNLÜLER YARIŞACAK?

Bu Tarz Benim yarışması ile adını duyuran Ayşegül Melisa Doğan Survivor 2016′da yarışacak. Sunucu ve oyuncu Dilara Gönder, Ünlü Sanatçı Gökhan Tepe, Ütopya’da yarışmacı olan İnci Satır, Ünlü Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail, Seda sayan ile Sinan Engin’in oğulları Oğulcan Engin, Şarkıcı Özgün, bir çok dizide oynayan Güzel Oyuncu Selin Şekerci, Türkiye’yi temsilen Güney Kore’de gerçekleşen Uluslararası Erkek Güzellik Yarışması Manhunt International’da dünya birincisi seçilen Tolgahan Sayışman, Güzel Anadolu Efes’in pon pon kızlarından biri olan Tuğba İldiz, Şeref Meselesi’ndeki performansıyla adından söz ettiren Yasemin Allen’de Survivor yeni sezonunda yer alması beklenen diğer isimler.