Skandallar güzeli Sima Şerafettinova yine rezil oldu!Sima kimdir!

Skandallar güzeli Sima Şerafettinova yine rezil oldu!Sima kimdir!
Skandallar güzeli Sima Şerafettinova yine rezil oldu!Sima kimdir?İşte Benim Stilim'in fenomen yarışmacısı ve güzelliği ile dikkat çeken Sima Şerafettinova yine bir skandala imza attı..
 Skandallar güzeli Sima Şerafettinova yine rezil oldu!İşte Benim Stilim'in fenomen yarışmacısı ve güzelliği ile dikkat çeken Sima Şerafettinova yine bir skandala imza attı..

Azerbaycan 'da best model of seçildiğine bir türlü inanılmayan Sima Şerafettinova, gerçekten de 1 metre 62 santimlik boyu ile 'en iyi model' seçilmiş miydi. Daha önce de Kemal Doğulu 'torpille' seçilmiş olabileceğini ima etmişti. Peki İşte Benim Stilim 'in en tartışmalı kızı olan Sima Şerafettinova gerçekte kimdir, bugüne kadar hiç 'moda defilesine' çıkmadığı halde instagram hesabında neden 'best model' ünvanını kullanıyor?



İşte Benim Stilim yarışmasının son bölümünde Sima Şerafettinova 'nın ipini çeken isim Gülşah oldu. Yarışmanın en tarz ve stil sahibi ismi olan Gülşah, Skandallar kraliçesi Sima Şerafettinova 'nın yarışmaya sadece ünlü olmak için katıldığını söyledi. ŞOV KIZISIN Gülşah , Skandallar kraliçesi Sima Şerafettinova 'nın stil sahibi olmadığını belirterek şunları söyledi; 'Bu yarışmanın çok izlendiği biliyorsun. Bu yarışmaya katılabilir ismimi duyurabilirim dedin. Kötü polis iyi polis rolü yapıyorsun. Bu yarışmaya yakıştırmıyorum seni. Sen burda şovgirl yapıyorsun. Amacın çok farklı. Zeki kızsın ondan bundan alıp giyiniyorsun. Senin amacın farklı stil yarışması birinci olayım diye gelmedin."


AMACI YARIŞMAK MI YOKSA NE OLURSA OLSUN ÜNLÜ OLMAK MI
"Buraya zaten herkes ünlü olmak için geldi" diyen Skandallar kraliçesi Sima Şerafettinova Gülşah'ın tahminini doğrulamış oldu. Dünya finalinde Azerbaycan'ı temsil ettiğini belirten Skandallar kraliçesi Sima Şerafettinova Gülşah'ın sıkıştırması ile yerin dibine girdi. 1.62 boyunda çıkan Skandallar kraliçesi Sima'ya 'Bugüne kadar katıldığın bir defileyi göster" deyince yanıt veremedi. Skandallar kraliçesi Sima Şerafettinova terlediği bu soruya 'moda dünyasının yorucu olması" gibi geçersiz bir mazeret sundu.

PEK ÇOK ŞEY GİBİ SİMA İSMİ BİLE SAHTE ÇIKTI
Kemal Doğulu 'nun 'seni birinci yapanlar zevksizmiş' dediği Skandallar kraliçesi Sima Şerafettinova 'nın gerçek adını kullanmadığı da ortaya çıkmıştı. Skandallar kraliçesi Sima Şerafettinova 'nın asıl adı 'Simuzar'. Bu ismi demode bulduğu için kullanmadağını itiraf eden Skandallar kraliçesi Sima Şerafettinova 17 yaşında. Ailesinden izin alarak yarışmaya katılan Skandallar kraliçesi Sima Şerafettinova 'çok zengin' holding patronu kızı rolü oynuyor. Ancak instagram hesabından yansıyan fotoğraflar pek de o 'zenginlik' masalına uymuyor.