O Hayat Benim 53. bölümde Efsun ortada kalıyor! Hülya kızını öldürecek mi!

O Hayat Benim 53. bölümde Efsun ortada kalıyor! Hülya kızını öldürecek mi!
FOX TV'de yayınlanan ve pazar akşamlarının sevilen dizisi olan O Hayat Benim yarın akşam yine izleyicinin karşısına çıkıyor.bu hafta 53. bölüm ile seyirci karşısına çıkacak. Efsun tek başına kalıyor. Peki yeni planı ne olacak?
Sevilen dizi O Hayat Benim 53. Bölüm ile 3 Mayıs Pazar akşamı Fox tv ekranında olacak. O Hayat Benim yeni bölüm ile ilgili ipuçlarını haberimizde sizler için derledik. İşte ayrıntılar..O Hayat Benim 54. yeni ve son bölüm fragman izle yayınlandı! O Hayat Benim 54. Bölüm yeni bölüm fragman izle yayınladı! O Hayat Benim bu hafta nefes kesen bir bölüm ile ekranlara geliyor. Hülya’nın Acı İmtihanı O Hayat Benim 53. Bölüm Fragmanı izle ve 53. bölümde neler olacak? işte ayrıntılar..

 
Hülya’nın, Efsun’u sonsuza dek Atahan soyadından silme planları, gözünü iyice karartmıştır. Kontrolsüz öfkesi onu, anneliği ile sınayarak canını çok fena yakacaktır.
 
Efsun’a daha yakın olarak düşmanlarını gözünün önünde tutmak isteyen Sultan için bu durum bulunmaz bir fırsat olur. Konağın kapıları bu sefer Sultan’a açılır ve müştemilata yerleşen Sultan hamlelerini yapmakta gecikmez.
 
Fulya ile boşanma arifesinde olan Mehmet Emir, kayıp yıllarının acısını çıkarmaya ve Hasret ile sil baştan başlamaya hazırlanırken Fulya’nın hamilelik haberi, Mehmet Emir’i içinden çıkılamaz bir ikileme sürükleyecektir.
 
Ateş ve Bahar ise yaşadıkları tüm acılara bir çizgi çekerek başka bir şehirde yeni bir hayata başlamaya karar verirler ama Bahar olmadan eksik kalan Efsun’u hesap etmeden...

O Hayat Benim 54. Bölüm yeni fragman izle yayınlandı! O Hayat Benim bu hafta yer yerinden oynuyor. Hülya’nın AcI İmtihanı. O Hayat Benim 54. Bölüm yeni fragmanı ve bölüm ile ilgili ayrıntılar yazımızın detayında.


Hülya Büyük Şok Yaşıyor
 
O Hayat Benim  54. Bölüm de Hülya Büyük Şok Yaşıyor. Hülya Efsunu Kaldırma planları içinde büyük bir karar veriyor. O Hayat Benim son bölümünde; İlyas’ın alyansını avucuna bırakıp kapıyı da suratına kapatması Nuran'ın arkasını dönüp gitmesine sebep oldu. Efsun ise tüm olanlar için İlyas ve Mücella'yı suçladı. Artık Efsun'a kucak açacak Nuran'ın ahretliği Sakine'den başka kimse kalmamıştır. 3 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'de Fox ekranlarında olacak olan O Hayat Benim 54. Bölümde bu hafta taşlar yerinden oynuyor. O Hayat Benim yeni ve son bölüm fragman neler oldu? O Hayat Benim için yukarıdaki videoya tıklayabilirsiniz.
 
 
O HAYAT BENİM 53. BÖLÜM FRAGMANI