Kurtlar vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak! KPV'de Defne Samyeli sürprizi

Kurtlar vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak! KPV'de Defne Samyeli sürprizi
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak? Kurtlar Vadisi Pusu dizisi için 2015-2016 yılı yeni sezonda Pana Film ile Kanal D arasında anlaşmalar tamamlandı. Efsane dizi bir kez daha aynı kanal ile ekranlarda olacak.
 Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 2015 2016 yeni sezonunda da kaldığı yerden de devam edecek. Efsane bir kez daha Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Polat Alemdar ve ekibi yeni sezonda ülkenin karanlık odaklarına ve dış güçlerin ülkeyi karıştırmak için gönderdiklerine karşı verdiği savaşta daha da güçlenecek.
Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 11 haziran perşembe günü 263. bölümü ile sezon finali yaptıktan sonra 2 aylık bir dinlenme molasına çekildi. Eylül ayı başında yeni sezon için toplanma kararı alan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi set ekibi eylül ayı başında yeni sezon çekimlerine başlayacak; ancak dizinin yeni sezonda ne zaman başlayacağı şuanda net olarak açıklanmadı. Resmi açıklama geldiğinde sizlere duyurulacaktır.

Samyeli dizinin yeni sezonunda inatçı ve mücadeleci bir karaktere sahip olan ajan Zeynep’i canlandıracak.

Ünlü sunucu-oyuncu, “Kurtlar Vadisi Pusupopülaritesi, etkisi ve istikrarıyla sadece Türkiye’de değil dünyanın pek çok ülkesinde fenomen olmuş bir marka. kurtlar vadisi pusu ekibini dizi ilk doğduğu gün tanımıştım. Dolayısıyla ilk günden yükselişine tanıklık ettiğim için ayrıca duygusal bağımın olduğu bir proje. Necati Şaşmaz’ın bana canlandırmam için önerdiği karakteri duyunca hiç düşünmeden ‘evet’ dedim. Zeynep, yıllardır oynamayı istediğim, çocukluğumdan beri hayal ettiğim bir karakter. Duygum, bilgim, birikimim ve emeğimle Kurtlar Vadisi Pusu’ya en verimli şekilde katkıda bulunmak için heyecanlıyım” diye konuştu.