Kısmetse Olur seksi gelin adayı Mehtap Taşkıran kimdir!Mehtap'ın hayat hikayesi muhteşem resimleri

Kısmetse Olur seksi gelin adayı Mehtap Taşkıran kimdir!Mehtap'ın hayat hikayesi muhteşem resimleri
Kısmetse Olur seksi geli namzeti Mehtap Taşkıran kimdir?Mehtap'ın hayat hikayesi muhteşem resimleriKısmetse Olur programı yarışmacısı Mehtap Taşkıran gerçekte ne iş yapıyor, kaç yaşında? Kısmetse Olur programında yarışan Mehtap Taşkıran kimdir, asıl mesleği, yaşı, kısa biyografisini sizler için araştırdık.
Kısmetse Olur seksi geli namzeti Mehtap Taşkıran kimdir?Mehtap'ın hayat hikayesi muhteşem resimleri Kısmetse Olur programında yarışan Mehtap Taşkıran kimdir, asıl mesleği, yaşı, kısa biyografisini sizler için araştırdık.



Kısmetse Olur programının gelin adaylarından sadece bir tanesi olan Mehtap Taşkıran hakkında izleyicilerin merak ettiği bilgileri sizler için sıralayacağız..İşte detaylar burada..


Kısmetse Olur programının gelin adayı Mehtap Taşkıran 1985 senesinde memleketi Yozgat'ta hayata gözlerini açtı.30 yaşında olmasına rağmen genç görünümüyle ilgi çekmektedir.Güzel gelin adayı hayatını Yozgatlı olmasına rağmen İstanbul'da sürdürmektedir.Ela gözlü olduğu bilinen gelin adayı boy uzunluğu da 1.71 cm'dir.Mehtap Taşkıran meslek olarak muhasebecilik yapmakta.


30 yaşında olmasına rağmen genç görünümüyle dikkatleri üzerine çeken Mehmet Taşkıran'ın bilgilerini sizler için derledik ve sunduk.Kısmetse Olur programı hayatına neler getirecek, bunu hep birlikte göreceğiz.


Mehtap Taşkıran
İşi-Mesleği
Muhasebeci
Kimdir-Biyografisi
Mehtap kaç yaşında: 30.
Mehtap eğitim durumu: Anadolu Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Mezunu
Mehtap mesleği, ne iş yapıyor: Muhasebeci
Mehtap nereli: Yozgat
Mehtap nerede yaşıyor: İstanbul
Mehtap göz rengi ne: Yeşil
Mehtap kilosu, kaç kilo: 57
Mehtap boyu: 1.71
Mehtap burcu ne: Boğa