Kaderimin Yazıldığı Gün Yeni Sezon Ne zaman Başlayacak!Hayranları bekleyişte

Kaderimin Yazıldığı Gün Yeni Sezon Ne zaman Başlayacak!Hayranları bekleyişte
Kaderimin Yazıldığı Gün Yeni Sezon Ne zaman Başlayacak?Hayranları bekleyişte..Star Tv’nin Sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün ne zaman başlayacak merak ediliyor.
 Kaderimin Yazıldığı Gün Yeni Sezon Ne zaman Başlayacak?Hayranları bekleyişte..Star Tv’nin Sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün  ne zaman başlayacak merak ediliyor.

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi açıklanan resmi tarih olmamakla birlikte 9 haziran 2015 salı günü ekranlara veda edecek. Çilek Kokusu dizisinin başlaması ile Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi sezon finali yaparak yaz sezonunda tatile girecek. Çilek Kokusu dizisinin Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin final yapmasının ardından 9 haziran salı günü yayın hayatına başlayacağı biliniyor. Eğer Çilek Kokusu dizisinin başlaması gecikmez ise Kaderimin Yazıldığı Gün 9 haziranda sezon finali yapacaktır.

Kaderimin Yazıldığı Gün devam edecek mi bitecek miKaderimin Yazıldığı Gün devam edecek mi?

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi birinci sezonunun ardından eylül ayında başlaması beklenen ikinci sezonu ile izleyici karşısına çıkacak. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi oyuncular uzun geçen bir sezonun ardından haziran ayında tatile girecekler; ancak Kaderimin Yazıldığı Gün set ekibi için tatil erken bitecek ve ağustos ayı sonunda tekrar Kaderimin Yazıldığı Gün 2. sezon çekimleri başlaması bekleniyor

Kaderimin Yazıldığı Gün ne zaman final yapacak devam edecek mi bitecek miKaderimin Yazıldığı Gün bitecek mi?

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi bitmeyecek sadece sezon finali yapacak. Eylül 2015’te ise yeni sezonu ile izleyici karşısında olacak