Günlük Burç Yorumları 29 Ekim Perşembe günlük burç yorumlarınız!Burcunuz ne diyor

Günlük Burç Yorumları 29 Ekim Perşembe günlük burç yorumlarınız!Burcunuz ne diyor
Ünlü astrolog Ayşe Fidan'ın yorumladığı günlük burç yorumunuzu bu sayfada bulabilirsiniz.29 Ekim perşembe günü sizi neler bekliyor.Burcunuz neler söylüyor.
 Ünlü astrolog Ayşe Fidan'ın yorumladığı günlük burç yorumunuzu bu sayfada bulabilirsiniz.29 Ekim perşembe günü sizi neler bekliyor.Burcunuz neler söylüyor.

Sevgili okurlar her geçen günün değişen dünyada aşk,sevgi,mutluk gibi bir çok şey burç öğren bilirsiniz.Hayatınızda ne gibi değişmeler olacak aceba eğer bunu merak ediyorsaniz haberin içindeki burç yorumlarınız okuyarak sizleri bekleyen şeyler için şimdiden önlem alınız.

KOÇ BURÇ YORUMU
Vizyonunuzun yükselmesi yardımı ile çevrenizde, dostlarınızla birlikteyken yahut dış ortamlarda oldukça çekici bir hale gelebilirsiniz. yardımseverlik duygunuz yüksektir ve özellikle Bay Koçlar, kadınlarla olan ilişkiler bakımından şanslıdırlar. Keşif duygunuzun yüksekliği, aşk hakkında kendisinden emin kişileri beğeneceğinizi göstermekte. Siz her ne kadar kontrolü elinizde tutmak isteseniz de, önünüze çıkan kuvvetli kişilerden de epey bir etkilenebilirsiniz. hayatın güzel yanlarını isteme, yaşama güdünüz yükselir. Büyülü ve egzotik herşey dikkatinizi çekebilir. 
Bugün, gündüz saatlerinden itibaren etkili olacak iki farklı enerjiye sahipsiniz. Bunlardan birincisi aşkı hissetme duygunuz ve kendinizi ifade gücünüzün temelinde, kendi fikirlerinizi kabul ettirme çabanız yoğundur. nebati şekilde, bu sizi her alanda kendinizi savunmak istemenize yol açabilir. bazan süre bir otorite benzeri davranarak, karşınızdaki kişi üzerinde etken olmaya çalışırsınız bu sizin ilişkinizi sahiplendiğinizin göstergesidir. kimi süre da, kendi isteklerinize düşkünlük sebebi ile üzerinizde hiçbirşeyin denetim kurmasına izin vermezseniz. Her iki tavır birbirinden epey bir farklıdır. Sizin yapmanız gereken ise bu enerjiyi olumlu manada kullanmaya çalışarak, yaşamınızın kontrolünü ele geçirmek, kendinizin bilincinde olmak ve sadakat duygusuyla devinim etmektir. bununla birlikte günün bir diğer enerjisi sayesinde, kafanızın içindeki hayalleri, maceracı yapınızın size sağladığı güçlü özellikler kanalıyla gerçekleştirmektir.

BOğA BURCU
günlük yorumlarda çoğu süre bu ve buna aynı etkilerin yoğunluğundan söz etmiştim. lakin artık bir döngünün yavaş yavaş sonuna geliyorsunuz. Eylül başında yuva evinizden ayrılacak bu etkili enerjinin size öğrettiklerini ömrünüz boyu unutmayacaksınız. Gün içindeki diğer etkin enerji ise, evinizin gereksinimi olan maddi gelirler hakkında daha sorunsuz düşüncelere sahip olacaksınız ve mesleki konularda hayallerinizi güce dönüştürmenizi sağlayacak moral gücünü hissedeceksiniz.
Bugün, kendinize olan itimat duygunuzun temelinde, sahip olduğunuz değerler ve doğallığınız önemli bir yer tutacaktır. Bu güçlülük sizi ister istemez, her konu için otoriter bir tutum arasında davranmaya itebilir. Hakimiyetiniz azami göstermek dilediğiniz piyasa ise eviniz ve ailenizdir. Gün içinde, bu enerjinin aşırı sık bir biçimde sizi sardığını hissedebilirsiniz. Sanki bir şeyler olmakta ve sizi mutlak başarılı olmak adına iteklemektedir. Elinizde olmayan bazı durumların yarattığı sorunlar hala var olmasına rağmen, şöyle bir düşündüğünüzde kimseden bir beklentiniz olmadığını, kendi yağınızla kavrulmak niyetinde olduğunuz anlaşılmaktadır. Bu durum bazen, inatçı ve sabit fikirli birisi olduğunuz biçiminde yorumlanabilir, lakin bunun altında yatan en ciddi sebep, kaybetmek korkunuz ve Satürn gezegenin son ikibuçuk yıldır, bu alanda devam eden derslerinin yarattığı sorumluluk aldırıcı sık baskısıdır. 

iKiZLER Burçlar BURCU
Gün içindeki diğer enerji ise, ilişkinizle ilgili konularda ilginç durumların ortaya çıkmasına sebep olabilmekte. Partneriniz size karşı daha uzlaşmacı, sorunsuzca ve neşeli tavırlar gösterebilir. Siz ise, bu hal karşısında, arka planda kalarak olayları gözden geçirmek niyetinde olabilirsiniz. Onun bu iyimserliği kimi anlarda sinirinizi bozsa da, tartışmak yahut bazı şeyleri konuşmak yerine, herşeyi olduğu haliyle kabul edebilirsiniz. Bugün üzerinizdeki yoğunluk sebebiyle bir de bu mevzuyla uğraşmak niyetinde değilsinizdir. bununla birlikte hala daha tam olarak ne yapacağınıza karar veremediğiniz durumlar arasında olduğunuz için, keyfinizi bozabilecek hiçbir şeyle uğraşmak istemeyebilirsiniz. 

Bugün, yakın çevrenizdeki insanların otoriter tutumları nedeni ile anlaşma zemini sağlamak zorlaşabilir. Onların fikirleri size fazlasıyla ağır, mühim ve kasvetli gelebilir. Böyle bir enerjiyle daha sorunsuzca ve uyumlu olabilmek için herşeyden evvela, disiplinli bir çaba, görev ve sorumluluklarınızın farkında olmanız gerekecektir. Kendinize olan itimat duygunuzu devam ettirerek, biraz daha derin düşünmeye çalışarak, otorite konumundaki kişilerle sıkıntı çıkmadan anlaşabilirsiniz. Sosyal çevrenizin sizden beklentileri, her ne kadar sizin kafanızın içindekilerle uyuşmasa da, zamanı iyi kullanması ve güçlü olmak adına kurallara uymanız gerekecektir. Doğru ve yerinde kararlar almak için, başarısızlıktan irak durmak için, disiplinli çalışmaya özen gösterebilirseniz bugünkü bu etkiyle olumlu bir gün geçirmeniz kolaylaşır.

YENGEç BURCU


Gün içindeki başka bir enerji ise, parasal konulardaki keyifsizliğinizi, daha hırslı çalışarak ve iyimser düşünerek gidermeye çalışmanızdır. Yoğunluğunuz haddinden fazla olabilmekte ama siz bazı şeyleri düşünmemek için bunu hoş karşılayabilirsiniz. önünüze yığılan işlerin çoğunluğunda detaylar çok ön plandadır. Bir işi çözümlerken, daha dinlenmeden diğeriyle uğraşmaya başlayabilirsiniz. Bu arada maddi konulardaki durumların, kafanızın içindeki hayalleri gerçekleştirmesi anlamında inancınızı herzaman ayakta tutmanız sizi pozitif olarak etkileyecektir. 
Bugün, parasal konulardaki durumları daha kendini düşünen bir tavırla, kendi isteklerinizi daha ön planda tutarak çözmek niyetindesiniz. içinde bulunduğunuz durumu daha net ve daha ciddi görmenizi sağlayacak etkiler altında, sizden daha güçlü kimselerin veya toplumsal şartların ağır baskısı bariz olarak ortaya çıkabilir. problemlerin temelinde hem içinde yaşadığınız ülkenizin şartları etkindir, hem de işinizden elde ettiğiniz gelir size yetmemektedir. ikinci bir iş şansı ise şimdilik zor göründüğünden, bu baskıyı üzerinizden atmak istercesine, kendinizi kuvvetli gösterecek biçimde durabilirsiniz. Bu arada üstünüz pozisyondaki olan insanların maddi konulardaki tavırları hemen hemen son raddeye gelmiş durumdadır. Siz bu durumuna ağırlığı bugün değil, son ikibuçuk yıldır yaşadığınız için doğal olarak bir bezginlik içindesiniz. Satürn eylül başında bu piyasası terk ettiğinde rahat bir soluk alacak ve bundan sonrası için kendi yeteneklerinizi devreye sokarak maddi refahınız için değişimlerde bulunacaksınız. Bu konuya Eylül aylık yorumlarda değineceğim.

ASLAN BURCU


Sevgili Aslanlar, biraz daha sabırlı olursanız Eylül başında burcunuzu terk edecek Satürn gezegeni en azından imajınız, eğilimleriniz ve kendinizi ifade etmeniz ve ilişkilerinizle ilgili bu terslikleri size uzun yıllar yaşatmayacaktır. fakat bunun gerçekleşmesi, sizin bu süreçte ne öğrendiğiniz ve ne gerçekleştirdiğinizle birebir alakalıdır. çünküartık para evinize girecek bu eğitici gezegen, eğer bu süreçte doğru adımlar atmadıysanız sahip olduğunuz her değerle ilgili yeni dersler vermeye başlayacaktır. Gün içindeki bir öteki enerjiniz ise, aşk konusu için etkilenmeye açık oluşunuz ve romantik, sevgi dolu bir partnere daha çok gereksinim duymanızı sağlayabilir. Tartışmalardan irak, biraz olsun ferahlamak ve kendinizi sorunsuzca hissetmek isteyebilirsiniz. Bu durum sizi, sizi şu anki sorunlu ilişkinizden irak tutarak, farklı arayışlara itebilir.

Bugün, Satürn gezegeninin üzerinizdeki baskısının sizin açınızdan fazlasıyla hissedeceğiniz gündür. Bir yandan kendinizi ifade gücünüze mani koyacak bu enerji altında, siz de tepki olarak daha bencil ve daha uzlaşmaz tavırlar gösterebilirsiniz. üzerinizdeki yoğunluk o denli fazlalaşır ki, kendinizi yoğun şekilde yaşlı hissedebilirsiniz. Başta yaşadığınız dünyanın zorlu şartları, ebeveynlerinizle olana sorunlar, duygusal ilişkilerinizin arzuladığınız bu gibi gitmeyişini de hesaba katarsak yoğun şekilde zorlu bir gündür. işinizle ilgili meselelerde ise birlikte çalıştığınız insanlar veya sizden kuvvetli insanların beklentileri o denli fazladır ki, tüm bunları elinizin tersiyle iterek kendinizce yaşamak ve özgür şekilde kendinizi anlatım etmek istersiniz. özgürce yaşamak dürtünüzün en sık bulunduğu saha ise aşktır. ifade gücünüz ve iyimserliğinizle, hayatımızın keyifli yanlarını hissetmek ve kendinize en azından bu yolla bir çıkış yaratmak isteğiniz fazlalaşabilir. 

BAşAK BURCU
Gün içindeki öteki enerjiniz ise, yuvanız ve iç dünyanızla ilgili konularda hem geleceğinizi hem de ruhsal şekilde kendinizi daha huzurlu hissetmenizi sağlayacak, işlerle çevrili bulabilirsiniz. Bu yoğun koşuşturma esnasında aktif davranabilirseniz, birçok işin altından kolayca kalkabilirsiniz. 
Bugün, hayatınızı şekillendirmek adına kendiniz dışındaki dünyanın ve sorumluluklarınızın fazlasıyla farkına varacağınız gündür. sorumluluk duygusu ağır ağır hissedilmekte ve hayat sizden, yeni bir sayfa açmanız adına baskıda bulunmaya devam etmektedir. Duygularınız o denli ciddidir ki, boş bir vaktiniz bile yok ve devamlı olarak geleceğinizi düşünerek bazen zaman kaygılı bazan zamansa tedirgin olabilirsiniz. Sanki bir el sizi, önemli olmaya, düşünmeye ve zorunluluklar yüklemeye alıştırıyor gibidir. Buna eğitim süreci de diyebiliriz. aslında tüm bunlarla baş etmek için evvela, azimli olmalı ve kendinizi bir kabuk değiştirir gibi yenilemeye hazır olmalısınız. Ne yapıp edip, yeniye yer açmak için, eski yaşamınızla ilgili bütün bağlarınızdan kurtulmanız gerekecektir. Yapmanız gereken ne yöne gideceğinizi artık kesinkes saptamanızdır. Bu yolda durmak, geriye adım atmak veya korkarak sinmek son derece yanlıştır. Son ikibuçuk yıldır tüm yaşamınız bir elemeden geçmekte ve size sanki bir şeyler yapmanız için baskıda bulunmakta. Satürn gezegeninin Eylül ayında yaşamsal anlatım alanınıza girmeden evvela son düzenlemeleri yapmalı, kendinizi bu sürece hazır bir duruma getirmelisiniz. 

TERAZi BURCU
Gün içindeki diğer enerjiniz ise, iletişim konusundaki iyi niyetli tutumunuz ve yaşama hevesinizdir. Popülerliğiniz bugün yoğun şekilde işinize yarayabilir, çevrenizle iyi ilişkiler kurarak, isteklerinizi ifade edebilir, sözel açıdan başarılı olabilirsiniz. Hedeflerinizle ilgili konularda birebir ilişkilerinizin faydasını asla göz ardı etmeyiniz. Tanıdığınız insanların desteğini dilemek için, onlarla olan bağınızın kuvvetli olması gerektiğini muhakkak unutmayınız. Aşk meselesinde bugün romantik duygularınız yoğunlaşabilir, şefkat ve yardımseverliğiniz artabilir, yoğunluğunuz esnasında kendinize dinlenme boşlukları yaratarak rahatlatabilirsiniz.
Bugün, yapmanız gereken işleri iyi bir biçimde planlayabilir, organize edebilir, azimli olursanız, rahatça bitirebilir ve sorunlarla kafa edebilirsiniz. bilhassa otorite konumundaki kişilerle aranızdaki kuvvet birliğini tam olarak sağlamalı, ne kadar üzerinize gelmeye çalışsalar da, siz yılmamalı ve hedeflerinizin üstüne gidebilmelisiniz. nedeni ise, amaçlarınız ancak ciddiyetle ele alındığında gerçekleşebilir ve ancak bu fikir arasında başarılı olabilirsiniz. Bazı anlarda üzerinizdeki hakimiyet kurmaya çalışanların abartılı tepkileriyle karşılaşsanız da, bunu geleceğiniz adına düşünerek moral gücünüzü bozmamalı ve yolunuzda devam etmelisiniz. Prensip sahibi olmayı, tertip ve düzen arasında devinim etmeyi ve kendinizi kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz müddetçe sıkıntı çıkmayacaktır. Yöneticilik ve organizasyon işlerinde bazı gecikmeler yaşansa bile, işinizi maksimum biçimde yapmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamalısınız.

AKREP BURCU
gündelik enerjinin bir başka boyutu ise, maddi kazanımlarla ilgili konularda daha pozitif etkiler altında olduğunuzdur. Henüz maaş artışı bunun gibi konularda tam bir fikirbirliği sağlanmasa da, sabırlı olmanız faydalıdır. Bu arada durumlar tam netliğe kavuşmadan, gücünüzü aşan harcamalarda bulunmak yahut kazanç amaçlı girişimler epey bir risk taşıyıcıdır. 
Bugün, mesleki konularda patron ve ya üst konumundaki kişilerle muhakkak anlaşma sağlamaya, onlarla ilişkinizi güçlü kılmaya ve her ne olursa olsun çatışmadan irak durmaya dikkat ediniz. Biliyorsunuz gündelik yorumlarda maksimum sözünü ettiğim konulardan biri, son zamanlarda, sizden daha kuvvetli kişilerin üzerinizdeki baskısının sizi fazlasıyla yorduğu yolundaydı. Bu etkinin en büyük sebebi, Satürn gezegeninin ikibuçuk yıldır meslek evinizdeki transitidir. Bu enerji Eylül başından itibaren etkisini bitirecek, yeni bir ders başka bir hayat alanınızda başlayacak. Bu konuyla ilgili yorumları Eylül aylıklarında okuyacaksınız. Bugüne gelirsek, işte bugünkü etkiler, son zamanlardaki sıkıntılı durumların maksimum ortaya çıktığı zamandır. Yapmanız gereken, muhakkak sorumluluklarınızın farkına vararak, hayatınızı yeniden şekillendirmeye gönüllü olmanızdır. tüm bunlar ileride fazlasıyla işinize yarayacaktır. Gün arasında, meslek hakkında son karar aşamasına gelebilir yada yeni ayarlamalar için patronunuzla biraraya gelerek konuşabilirsiniz, durum ne olursa olsun mantıklı bir şekilde hareket edebilirseniz sorun çıkmayacaktır. 

YAY BURCU
Bugün, her zamanki o şen tavırlarınız, iyimserlik gücünüzü destekleyen etkiler altındasınız. fakat bir konuyu es geçmemek gerekir ki, gündelik enerjiler altında, sorumluluklarınızın bilincinde olmanız gerekiyor. Yani yaşam sizin dilediğiniz benzeri her zaman mutluluk ve özgürlük içinde geçmesi olanaksız bir olgu. Kaldı ki, son yıllardaki evrensel enerjiler hepimizin kendiyle yüzleşerek, değişime açık olmasını ve kendi hayatının kontrolünü ele almak zorunda olduğunu gösteriyor. bundan böyle eskisi benzeri iyi niyetli davranmak, herşey güzel olacak diye düşünmek yerine, bunu bizzat gerçekleştirmeye yönelik biçimde devinim etmeyi gerektiriyor. günlük enerjiler de bugün sizden bunu bekliyor. Ay gezegeninin burcunuzdaki transitinin size sağlayacağı hareketlilik rüzgarından yararlanarak, işlerinizi düzenlemeli, girişimleriniz için araştırmada bulunmalı, gerekirse yetkili kişilerden destek istemelisiniz. Kafanızın içindekileri gerçekleştirmek için yapmanız gereken önce disiplinli düşünmek, geciken yada mani çıkaran şartlar nedeni ile yılmak yerine, aksayan durumları yine gözden geçirerek düzenlemeler yapmak anlamında olmalıdır. 
gündelik enerji altında, tavırlarınızdaki çocuksu ifade, coşkunluk ve sevinç, çevrenizle aranızdaki iletişimi güçlendirecektir. Sizinle beraber olan kişiler bu halinizden epey bir etkilenebilirler. Bu durumun yaratacağı moral gücüne oldukça ihtiyacınız mevcut. 23 Ağustos tarihinde iş evinizde transitine başlayacak güneş enerjisi, eğlenmekten ziyade, toplum önüne çıkarak kendinizi göstermeniz gerektiğinin göstergesi olacaktır. artık ilgi alanınız, son ikibuçuk yılda öğrendiklerinizi mesleki konularda kariyer amaçlı kullanmak için çaba sarfetmek olacaktır. 

OğLAK BURCU
günlük enerji altında, sakinliğinizi ve her zamanki sabrınızı muhafaza ederek, her ne olursa olsun naturel akışa müdahale etmeden sorumluluklarınızı yerine getiriniz. iç dünyanızda size pozitif yönde etki verecek Ay gezegeni, kimi anlarda tam tersi etkiler sunarak, problemlerinizi abartmanıza sebep olabilir. lakin bu durum günlük bir etkidir, siz sakin ve güvenli durabilirseniz büyük bir soruna yol açmadan geçip gidecektir.
Bugün, yine maddi paylaşımlar konusu gündeminizi oluşturacağa benziyor. Son bir aydır neredeyse tüm günlüklerde bu konu hakimdi. Bunun nedeni, son iki buçuk yıldır, ortak gelirler evinizde transitini sürdüren, Satürn enerjisinin, yine Aslan burcunda ilerleyen Güneşle birlikte kavuşum yaparak, bu sektörü baskı altına alınışı ve sizi etkileyerek, odak noktanız biçimine getirişiydi. işte bugünkü etkiler ise bu engellemelerin veya baskıların bundan böyle sona ermek üzere iken son bir kez kendinizi hatırlatmasıdır. Þimdi bugüne dek öğrendiklerinizi şöyle bir gözden geçirdiğinizde, kaybettiklerinizin aslında sizi olgunlaştırdığını ve kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız için sizi güçlendirdiğini muhakkak anlayacaksınız. içiniz ferah olsun sevgili oğlaklar bundan sonrası sizin için huzur, güvenlik ve şans dolu günler anlamı taşıyor. Hele Jüpiter gezegeninin Aralıkta burcunuza geçişiyle, bu dönemde yaşadığınız sıkıntıların size kattığı değerlerin daha çok farkına varacaksınız. 

KOVA BURCU
günlük enerjinin diğer bir etkisi ise, ileriye dönük olarak hayatınızı düşündüğünüzde, yaşadığınız beraberliğin sizde bıraktığı izlerin farkına varacaksınız. Bir yandan münasebet adına gereken sorumluluklarla, bir yandan kendi hayatınızı yaşamak, hür olmak isteğiniz arasındaki çatışmayı düşünmektense, günün getireceği iyimser ve neşeli atmosferi dostlarınızla birlikte paylaşmak daha fazla hoşunuza gidebilir.
Bugün, son ikibuçuk yıldır birliktelikler konusundaki engellemelerin, problemlerin ve tatsızlıkların ve hayatımızın size bu konu ile ilgili öğrettiği derslerin, hemen hemen sonuna gelmiş bulunmaktasınız. Güneş gezegeninin Aslan burcundaki ilerleyişi, siz Kovaların, bilhassa son bir aydır ilişkinizle ilgili mevzularda, iyice zorlanmanıza ve aranızdaki ego çatışması sebebi ile bunalmanıza ama bunun sonucunda, beraberliğinizin kalitesi ve süresi konusu için da net bir neticeye ulaşmanızı sağlamakta. Güneş yarından itibaren buradaki transitini bitiriyor. Satürn gezegeni de, Eylül başında bu yaşam alanından ayrılmış olacak. evvela bugün olabileceklere şöyle baktığımızda, son ikibuçuk yılın neredeyse finali anlamı taşıyan son günlerinden birisini yaşayacaksınız. Þimdi artık kendinizin, onun ve ilişkinizin ne durumda olduğunun her ikiniz de farkındasınız. Bugüne dek neler yaptınız, şu lahza her ikiniz de nasıl bir psikolojik durumdasınız, ilişkinize devam mı edeceksiniz? yoksa bitirmeye kesin kararlı mısınız? tabiki bu durumun tam şekilde cevabı, her ikinizin de eşleşim haritasında gizli lakin genel şekilde bakarsak durum pek iç açıcı gözükmemekte. Daha doğrusu, bu bir olgunlaşma sınavı ve siz aldığınız derslerle bundan sonra aşırı daha sıhhatli birliktelikler kurabileceksiniz. Bu bir duruma bu gözle bakmak, gelişiminiz açısından lüzumlu.

BALıK BURCU
Belki de bu etki altında çoğunuz iş değiştirdi ve değişik alanlara yöneldi yada kimileriniz tıpkı iş yerinde bordro mahkumu bu gibi çalışmaya devam ediyor, kimileriniz ise aşk meselesi için dertli. Þimdi bu enerji karşısında pes etmek yerine yapılması gereken onu pes ettirmektir. Bu nasıl olabilmektedir? tabi ki sorumluluklarımızı kabul ederek, zamanı boş şeylerle uğraşarak harcamak yerine, kendi hayatımızı şekillendirmek için kullanması. günlük bir diğer tesir ise, işte bu zorluklar karşısında azıcık ta olsa bize sorunsuzca bir nefes aldırabilir. Mesleki konularda üstlerimizle daha sıcak birliktelikler kurabilir ya da cemiyet içinde kendimizi anlatım ederken pozitif bir ruh hali arasında olabiliriz.
Bugün, diğer burçlar gibi, sizin için, gündelik iş temponuz ve sağlığınızla ilgili problemlerin iyice su yüzüne çıktığı etkiler altındasınız. Son ikibuçuk yıldır Satürn gezegeninin bu yaşam alanınızdaki transiti itibarıyla, özellikle günlük meslek hayatınızla ilgili yaşadıklarınız, korkularınız, engellenmişliğiniz size zor zamanlar geçirtiyor ve hala bitmiş değil. Son bir aydır ise, Güneş enerjisi bu bölgeyi daha çok odak merkeziniz hale getirdiği için, neredeyse bazı şeylerin tetiklenmesine ve iyice ortaya çıkmasına sebep olmakta. Bugün ise, Güneşin etkin kuvvet Satürnle kavuşum enerjisi itibarı ile, problemlerinizin temelinde otorite konumundaki herkezin, herşeyin sizi bir noktaya sıkıştırmaya çalışacağı etkiler altındasınız. tüm bunların size öğrettiği ders ise, her ne olursa olsun, yeni bir işe girmiş olsanız da, işiniz olmasa da, sağlığınız bozuksa da veya işinizde problemler yaşasınız da, sorumluluklarınızdan kaçamayacağınızdır. Neye mal olursa olsun, her birinizi ayrı ayrı konularda baskı altında tutan bu enerji, sizin için lüzumsuz olanları ayıklamaya çalışıyor.