Göz6 başvurusu yap nasıl yapılır ,nasıl bir program neler var?

Göz6  başvurusu yap nasıl yapılır ,nasıl bir program neler var?
Göz6 başvurusu yap nasıl yapılır ,nasıl bir program neler var?Acun Ilıcalı, TV8'in yeni programı Göz6'yı anlattı!Acun Ilıcalı, TV8'de yayınlanacak "Göz6" programıyla ilgili ilk bilgileri verdi.
Göz6  başvurusu yap nasıl yapılır ,nasıl bir program neler var?Acun Ilıcalı, TV8'in yeni programı Göz6'yı anlattı!Acun Ilıcalı, TV8'de yayınlanacak "Göz6" programıyla ilgili ilk bilgileri verdi.

TV8'de eylül ayı sonunda yayınlanmaya başlayacak olan 'Göz6' programı hakkında ilk bilgileri, Acun Ilıcalı verdi.




8 erkek, 8 kadın yarışmacıdan oluşacak yarışmada ipi göğüsleyen 2 şampiyon, doğrudan Survivor'a katılma hakkı kazanacak.

Yıllardır getirdiği yarışma formatlarıyla bir çok televizyon kanalına yüklü miktarda para kazandıran ve kendisi de muhabirlikten medya  patronluğuna kadar yükselen Acun Ilıcalı yeni yarışma formatı Göz6 Evi'ni ekrana getiriyor.

Acun Ilıcalı Göz6 Evi yarışma formatının ilk duyurusunu Survivor finalinde yaptı. Yarışma programının Çok yakında TV 8 ekranlarında yayınlanacağını açıklayan Ilıcalı, bir de müjde verdi. Türkiye'de ilk kez TV 8 ekranlarında yayınlanacak olan program birincilerinin 2017 Survivor'a ön elemesiz direk katılacaklarını  açıkladı. Yeni yarışma formatı ise şu şekilde; Yarışma evinde bulunan 8 kadın ve 8 erkek yarışmacı izleyicilerin de dahil olacağı bir sistemle program süresince kıyasıya bir rekabet içerisinde olacak. Bir evin içerisinde süren bu rekabetin galibi büyük ödülü alacak. Yarışma birinciliği ve büyük ödüle ek olarak her yeni bölümüyle izlenme rekorları kıran Survivor'ın 2017 sezonunda ön elemeye girmeden direkt olarak yarışma hakkına sahip olacak.

Gözaltı yarışmasına başvrular başladı. TV 8 sayfası üzerinden başvurular gerçekleşiyor.

Göz6 yarışması ne zaman başlıyor

Acun Ilıcalı, yeni yarışma programında çok iddialı olduklarını, Eylül ayı gibi yarışmaya başlayacaklarını açıkladı.

Survivor Türkiye'de en çok izlenen televizyon programları arasında yer alıyor.

Acun Ilıcalı'nın ekranlarda yayınladığı ve sunduğu bazı televizyon programları şöyle.
2002 Acun Firarda,  2004-2006 Fear Facktor, 2006 Survivır, 2007-2010 Var mısın Yok musun ?, 2007-2008 Yoksa Rüya mı?, 2008-2014 Söyle Söyleyebilirsen, 2009 Devler Ligi, 2009 Yetek Sizsiniz, 2010-2011 yok Böyle Dans, 2011 O Ses Türkiye ve Survivor.

SURVİVOR NEDİR YAYIN HAYATI 

Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons ilk ekranlara getirildi.
Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yayınlanıyor. Yarışmada yerleşim yerinden uzak bir bölgede yarışmacılar tecrit edilerek, para ödülü ve başka ödüller için kıyasıya yarışıyor. Yarışmada kademeli eleme sistemi uygulanırken, yarışmacılar yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını oylama ile eliyor. Türkiye'de SMS oyları ile ödül oyunu birincilerinin de elemede söz hakkı oluyor. Yarışmayı kazanan Sole Survivor (Hayatta kalan kişi) unvanını alıyor. Türkiye'de ünlü yarışma Acun Ilıcalı tarafından hazırlanmaya başlandı. 2005 yılında Survivor Büyük Macera, 2006 yılında Türkiye Yunanistan, 2007 yılında Aslanlar Kanaryalar, 2010 yılında kızlar erkekler, 2012 ile 2014 yılları arasında Ünlüler ve Gönüllüler, 2015 yılında Survivor All Star, 2016 ünlüler ve gönüllüler formatında yayınlandı.