Game Of Thornes yeni sezon 6.sezon ne zaman başlayacak!İşte o tarih

Game Of Thornes yeni sezon 6.sezon ne zaman başlayacak!İşte o tarih
Game Of Thornes yeni sezon 6.sezon ne zaman başlayacak?İşte o tarih.Fenomen dizinin en zaman başlayacağı merak konusu
Game Of Thornes yeni sezon 6.sezon ne zaman başlayacak?Merakla bekleniyor..Fenomen dizinin en zaman başlayacağı merak konusu

Dizi 2016 Nisan ayında ilk bölümü ile startını verecek.

 HBO yapım şirketinin başarılı dizilerinden olan Game of Thrones yayınlandığı tüm ülkelerde büyük bir ilgi gören, Fonomen dizinin yayınlanan her sezonu izleyiciler tarafından defalarca izleniyor. Kısa bir süre önce Nisan 2016 yılında 6. Sezonu yayınlanacak olan dizinin sevenlerine üzücü bir haber geldi. Dizinin yapımcısının yapmış olduğu açıklama dizinin sevenlerini oldukça fazla üzdü.

GAME OF THRONES 8. SEZONDA BİTECEK!

Dizinin yapımcı şirketi HBO'nun başkanı Michael Lombardo, dün ülke basınına konuyla ilgili yaptığı açıklamada dizinin senaristleri David Benioff ve Dan Weiss'in Game of Thrones'u 8 sezonunda diziyi tamamlamayı planladıklarını belirtti. Bu açıklamaya göre, sevilen dizi 2018 tarihinde ekranlara veda edecek. Ancak Lombardo'nun açıklamaları, Game of Thrones'un yakın zamanda beyaz perdeye transfer olabileceği iddialarını da güçlendirdi. Game of Thrones Serisinin yaratıcısı George R. R Martin'in son derece yaratıcı bir isim olduğunu ve hikâyenin oldukça geniş bir yapıya sahip olduğunun altını çizen Lombardo, dizide anlatılan hikayeden bir yüzyıl önce yaşananların anlatıldığı kitabın yeni bir projeye konu olabileceğini belirtti.