Big Brother TR elenen seksi agresif yarışmacısı Çağla kimdir!Big Brother Çağla'nın Özgeçmişi

Big Brother TR elenen seksi agresif yarışmacısı Çağla kimdir!Big Brother Çağla'nın Özgeçmişi
Big Brother TR elenen seksi agresif yarışmacısı Çağla kimdir?Big Brother Çağla'nın ÖzgeçmişiStar TV'nin yeni yarışması Big Brother'in yarışmacılarından Çağla dikkat çeken isimlerden birisi
BigbrotherTR elenen seksi agresif yarışmacısı Çağla kimdir?Big Brother Çağla'nın Özgeçmişi..Star TV'nin yeni yarışması Big Brother'in yarışmacılarından Çağla dikkat çeken isimlerden birisi
Big Brother Türkiye ilk bölümüyle heyecan ve aksiyonun limitini zorlamayı başardı. Dünyada 73 ülkede yayınlandıktan sonra nihayet ülkemizde de çekimlerine başlanan Big Brother Star TV ekranında seyirci karşısına çıkıyor. Asuman Krause tarafından sunuculuğu üstlenen yarışma zeka ve fiziksel güç gerektiren etaplardan oluşuyor.

100 gün devam edecek olan Big Brother da 8 kadın ve 8 erkek yarışmacının rekabetine şahitlik edeceğiz. Hazırlıkları 8 ay süren yarışma için 3 bin metrekareden oluşan muhteşem bir ev tasarlandı. Ayrıca, 180 kişiden oluşan yapım ekibi bulunuyor. 7 gün 24 saat izlenebilecek olan Big Brother için 110 kamera kullanıldı. Cumartesi akşamları eleme gecesi düzenlenirken, internet üzerinden yarışmacılar her an takip edilebilecek. Yarışmacıların dış dünya ile bağlantıları kesileceği için psikolojik savaş vermeleri gerekecek. Big Brother benzer formattaki yarışmalardan farklı kurallara göre hazırlandı. Öncelikli olarak yarışmacıların kişisel özellikleri ve birbirlerine karşı yaklaşımlarının olumlu yönde olması bekleniyor. Ayrıca, her gün verilen görevleri başarıyla tamamlamaları isteniyor. Oyun etapları ise elektrik üretimi, ağırlık kaldırma, bulmaca gibi farklı alanlardan meydana geliyor. 

Big Brother Türkiye ilk bölümde Çağla dikkatleri üzerinde topladı. Milli takım oyuncusu olan Çağla en çok kondisyonuna güveniyor. Kendisi Bordo rujunu sürmeden sokağa adım atmıyor. Peki Big Brother Çağla kimdir? İşte detaylar..
 
Big Brother Çağla kimdir?
 
Milli futbol takımı oyuncusu olan rahmetli babası gibi tam bir spor tutkunu olan Çağla, kondüsyonuna oldukça güveniyor. Yüzme dalında çok sayıda şampiyonluğun da sahibi. Hırslı bir yapıya sahip. İstediği rekoru elde edemediği için duvarları bile yumruklamış. Sporcu olmasına rağmen, giyim konusunda iddialı olmayı seviyor.
 
Bordo rujunu sürmeden sokağa adım atmıyor. Hobileri futbol maçlarını izlemek ve spor yapmak. Çağla Big Brother Türkiye’den 1milyon lirayı kazanıp rahmetli babasının sağlığında sahip olamadığı evi satın almak ve babası adına bir heykel yaptırmak istiyor.
 
REKOR ÖDÜL TAM BİR MİLYON LİRA
 
‘Big Brother Türkiye’ için başvuruda bulunan 37 bin 500 kişiyle tek tek görüşüldü. Aynı evde yaşayacak ve daha önce birbirini hiç görmemiş 8 kadın, 8 erkek ev arkadaşı belirlendi. ‘Big Brother’ evinden 100 günün sonunda birinci çıkacak kişi için rekor ödül ise 1 milyon lira olarak açıklandı.