3 Haziran Survivor gönüllüler SMS halk oylaması sıralamas www.acunn.com'da açıklandı

3 Haziran Survivor gönüllüler SMS halk oylaması sıralamas www.acunn.com'da açıklandı
3 Haziran Survivor gönüllüler SMS halk oylaması sıralamas www.acunn.com'da açıklandı..Survivor All Star'da bugün eleme gecesi ve nesefler tutulmuş durumda..Acaba SMS oylamasında kim birinci oldu sıralama nasıl oldu oldukça merak ediliyor.?Survivor All Star 3 Haziran SMS halk oylaması ve sıralama nasıl oldu?Acunn.com'da açıklanacak.
3 Haziran Survivor gönüllüler SMS halk oylaması sıralaması!www.acunn.com'da açıklanacak..Survivor All Star'da bugün eleme gecesi ve nesefler tutulmuş durumda..Acaba SMS oylamasında kim birinci oldu sıralama nasıl oldu oldukça merak ediliyor.?Survivor All Star 3 Haziran SMS halk oylaması ve sıralama nasıl oldu?Acunn.com'da açıklanacak.

Dominik'te devam eden heyecan fırtınası  Survivor All Star'da bu akşam gönüller takımından birisi adaya veda edecek.Doğal olarak kimin 1.olduğu ve sırlamanın da nasıl olduğu merak ediliyor.

SMS sıralamasında kim birinci oldu?Turabi mi,Hasan mı,Hilmicem mi? Bu üçlüden birisinin birinci olmasını bekliyoruz.

Ada konseyinde Hasan'ın adı çıkmıştı.Bireysel dokunulmazlık sahibi Hilmicem bir isim söyleyecek ayrıca 1.olada bir isim söyleyecek ve 4 yarışmacı SMS oylamasına girecekler.Hasan 1.olursa SMS oylamasına katılmayacak.

Acun medya hiç bir bilgiyi paylaşmadığı için sıralamyı acunn.com'a girerek öğrenebilirsiniz..

Survivor All Star'da en son gönüller SMS oylaması şöyle olmuştu: 20 Mayıs 1.olan Hasan oldu.

1.Hasan 2.Turabi 3.Bozok 4.Sahra 5.Begüm 6.Hilmicem

3.Haziran SMS halk oylamasında 1.yine Hasan oldu.

2.Turabi

3.Begüm

4.Bozok

5.Hilmicem