28 Haziran 2016 günlük burç yorumunuz-Ünlü astrologdan yorumlar

28 Haziran 2016 günlük burç yorumunuz-Ünlü astrologdan yorumlar
28 Haziran 2016 günlük burç yorumunuz-Ünlü astrologdan yorumlar..Melekler Kahvesi ekibinden 28 Haziran 2016 Salı Günlük Burç Yorumları
28 Haziran 2016 günlük burç yorumunuz-Ünlü astrologdan yorumlar..Melekler Kahvesi ekibinden 28 Haziran 2016 Salı Günlük Burç Yorumları

KOÇ 
Sorumlu olduğunuz alanlarda ciddi bir çalışma temposu ve konsantrasyon sağlayarak, zor şartlarda kazanım yeteneği sağlaması yönüyle öğretici etkiler verecektir. Bugün düşüncelerinizi sezgilerinizle birleştirerek, ideallerinizi gerçekleştirme yolunda adımlar atacaksınız. Birçoğunuz sanat aktiviteleri ile maddi kazanımlar elde edeceksiniz.
BOĞA
Bulunduğunuz alanlarda bir çok kişinin gözleri üzerinizde olacak. İş yeri aşkları gündeme gelebilir. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması sosyal ve kariyer gelişimleri de beraberinde getirecek. Sizden daha yaşlı kişilerden önemli destekler alacaksınız. Beslenme ile konularda aşırıya kaçmayın. Karaciğerinize bu konuda önem verin.
İKİZLER
Meslek ve kariyer yaşamınızın güçlü olacağı bir gün.. İş konusunda hedeflerinizi büyük bir hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız ön planda olacaktır. Yeni durum değerlendirmeleri içinde olacaksınız.Bugün, Sakin yerleri tercih ederek, gerginlik yaratan negatif enerjiyi üzerinizden atın.
YENGEÇ
Düşündüğünüz bir çok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken, eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, büyüklerinize daha fazla ilgi göstereceksiniz.
ASLAN
Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Akademik kariyer yapanlar da olumlu gelişmeler yaşayacaklar. Felsefi yeteneğiniz daha da yoğunlaşacak ve fikirlerinizi çevrenize anlatma konusunda başarılı olacaksınız. Yolculuklarda tanışacağınız kişilerle,duygusal fırsatlar yakalayabilirsiniz.
BAŞAK
İş yaşamınıza yeni katılan kişiler olurken, iş kapasitenizi arttıracak ve üslerinizden övgü alacaksınız. Hoşlandığınız iş konularında çalışma fırsatlarıyla karşılaşabilir ve olumlu adımlar atabilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz açık olurken, dışa dönük başarılarınız hız kazanacak. Sizi zorlayan koşullar arasında cesur ve isabetli kararlar alacaksınız.
TERAZİ
Yeni başlangıçlar sunulurken, eski alışkanlıkları da gözden geçirmelisiniz. Başlatacağınız işin gözünüzü kamaştırmasına izin vermeyerek, sezgilerinizin sizi yanıltacağını düşünmelisiniz. Bugün, mesleki ilişkiler nedeniyle iş seyahatleri ve bu bağlamda ani fırsatlarla karşı karşıya kalacaksınız. . Kazalara dikkat edin. Aceleci olmayın.
AKREP
Birlikte çalıştığınız kişilerle hemfikir olarak, uyumlu çalışmalar sarf edeceksiniz. Amaçlarınız doğrultusunda motivasyonunuzu iyileştirecek yolculuklar gündeme gelebilir.Bu grup aktiviteleri çerçevesinde, ayni görüşlere sahip olduğunuz kişilerle, ayni hedefler ekseninde kenetleneceksiniz. Geleceğe yönelik dostlukların temelini atabilirsiniz.
YAY
Tüm enerjinizi para kazanmaya ayıracak, bu konularda inisiyatifi kimseye bırakmayacaksınız. Birden fazla işle ilgilenebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizi geliştirmek için kapasitenizin üzerinde çabalarda bulunabilirsiniz. Yabancı kişilerle duygusal yaklaşımlarınız da olabilir. Küçük çaplı organizasyon işleriniz giderek büyüyebilir
OĞLAK
Partnerinizin maddi destek alacaksınız. Bu dönemde; maddi konularla ilgili bilançolarını gözden geçirerek beklemede kalabilir, parasal konularda daha da detaylara inerek stratejiler geliştirebilirsiniz. Bu arada fantastik konulara ilgi duyabilirsiniz. Size hitap eden hobi niteliğinde bir konuda yoğunlaşarak, yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceksiniz.
KOVA
Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşıyorsunuz. Bazılarınız yaşama daha duygusal bakacaksınız. Sizi ilgilendiren konularda karizmatik çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanacaksınız.Bugün, İsteklerinizi yumuşak bir şekilde karşı tarafa sunacak ve kabul göreceksiniz.Varislerle ilgili rahatsızlıklar gündeme gelecektir.
BALIK
Tartışmaların gündeme geleceği ve dilinizin sivrileşeceğini düşünürseniz, kalp kırma olasılığınız yüksek olacak Kişisel başarılarınız çevreniz tarafından rağbet görecek. Yine bu gün eleştirilere hedef olabilirsiniz. Kendinizi bir çok tartışmanın ortasında bulabilir ve taraf tutmak zorunda kalabilirsiniz