22 Mayıs Cuma günlük burç yorumlarınız

22 Mayıs Cuma günlük burç yorumlarınız
22 Mayıs Cuma günlük burç yorumlarınız..Günlük burç yorumlarınızı mı merak ediyorsunuz?Güne günlük burç yorumlarınızı okuyarak mı başlamak istiyorsunuz?Burcunuz bugün neler söylüyor..
 22 Mayıs Cuma günlük burç yorumlarınız..Günlük burç yorumlarınızı mı merak ediyorsunuz?Güne günlük burç yorumlarınızı okuyarak mı başlamak istiyorsunuz?Burcunuz bugün neler söylüyor..

Sizde burcunuza göre günlük burç yorumunuzu sayfamızdan okuyabilirsiniz.

KOÇ: Bugün, ideallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız. Çevrenize karşı yargılayıcı olmadığınız sürece, başarı sizden yana olacak. Her yaptığınız hareketin sonuçlarında geriye dönük hesaplar yapmanız, çevrenizden tepki almanıza neden olabilir. Kişisel başarınız ve kendinizi iyi hissetmeniz, bazı parasal sorunlarınızın çözümüyle gerçekleşecek. 

BOĞA: Organizasyonlar açılışların ve davetlerin gündem kazanmasıyla yaşantımız renk kazanacak. Eski olayların yeniden gündem kazanacağı bir gün. Matematiksel olaylarda başarılı çalışmalar içinde olacaksınız. Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmak istiyorsunuz. Evinizle ilgili değişim söz konusu.

İKİZLER: Burcunuzda geri gitmeye başlayan Merkür sizi olumsuz engellememeli. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi konusunda oldukça titiz davranacaksınız. Yaratıcılığınızın ön planda olması sizi bir adım daha öne taşıyor. Düzeninizi bozan, eğlencelerden uzak kalmalısınız.

YENGEÇ: Merkür geri hareketine başlıyor. Bir süredir, süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz. Bazılarını gerçekten çok özlediniz ve onların da size ulaşmak istediklerinden emin olabilirsiniz. Uzun süredir gerçek paylaşımlara ihtiyacınız var. Başlattığınız işleri kendiniz tamamlamalı ve hiç kimseye ödün vermemelisiniz.

ASLAN: Bugün, çalışma arkadaşlarınız sizi anlamakta güçlük çekecekler. Bazı olayları yanlış yorumlamalarına neden oluyorsunuz. İddiacı tavırlarınızla düşüncelerinizden taviz vermeyeceğiniz bir gün. Fakat çevrenize temkinli davranarak, kendinizi olaylara hemen teslim etmek istemeyişiniz son derece olumlu. Beslenme ile konularda aşırıya kaçmayın. Karaciğerinize bu konuda önem verin. 

BAŞAK: Bugün, düşüncelerinizde karmaşanın hakim olduğu bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Bir süredir aklınıza gelmeyen bazı olaylar, yeniden kafanızda şekillenecektir. İyi niyetle yaklaştığınız konularda beklenmeyen aksiliklerin çıkması sizi üzmemeli. Sıra dışı fırsatlar için değerlendirmenizi doğru yapmalısınız. Düşüncelerinizde karamsar olmanız için hiçbir nedeniniz yok.

TERAZİ: Geri giden Merkür, sosyal ilişkileriniz geri plana atmanıza neden olurken, masraflarınız dengeleme konusunda, önleyici bir yöntem bulmanıza yardım edecek. Maddi konularda size yarar sağlayacak çalışmalar yapacaksınız. Bulunduğunuz ortamın elektriğine ihtiyacınız olacak. Güç mücadelelerinden uzak kalmalısınız.

AKREP: Hayatın tadını çıkarırken, ciddi sözler verme konusunda biraz beklemelisiniz. Eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır. İstekleriniz konusunda gerçekçi olmalısınız. Kişisel isteklerinizle ilgili konularda öz veride bulunmanız gerekebilir. Aşk konusunda istikrarı sağlamanız çok zor. Rakipler yüzünden günlük yaşamlarında problemler çıkabilir.

YAY: Merkür'ün geri hareketinden olumlu etkilenebilirsiniz. Dargın olduğunuz arkadaş ve sevgiliyle barışma şansınız mevcut. İş arkadaşlıkların kısa süre içinde aşka dönüşebileceğini aklınızda çıkarmamalısınız. Yine bu dönem; aşk ve dostluk duygularını birbirine karıştırmamalısınız. Acele kararlar almamalı, fakat fırsat kaybetmemelisiniz.

OĞLAK: Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz. İşinizde en iyi olmak ve mesleki hırslarınız size olumlu olarak geri dönecektir. Maddi konularda size yarar sağlayacak çalışmalar yapacaksınız. Bazılarınız gizli-saklı duygular peşinde olacaksınız.

KOVA: Merkür'ün geri hareketi, iş konusunda size engeller çıkaracaktır. Önce kabul ettiğiniz şartların daha sonra sizi rahatsız etmeye başlaması bazı önlemleri de beraberinde getirebilir. Bu dönem, akıllıca adımlar atmalı ve hata yapmamalısınız. Eski sorunlarınız karşınıza çıkarabilir. Özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz.

BALIK: Ani ve atak davranışlar size uymayan bir ilişkinin, içine sürükleyebilir. Yüksek enerjinizin verdiği yanlış beraberlikleri daha sonra düzeltemeyebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin üzerinde gereksiz bir kıskançlık duyguları ile bunaltabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin sizi kullanmasına izin vermemelisiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelerek, duygusal konuşmalar yapabilirsiniz.