Veysel Keser, Okurlarıyla Buluştu - Van Haber

Veysel Keser, Okurlarıyla Buluştu - Van Haber
“Kürtler Yerel İdareleri ve Özerklik” kitabının yazarı İpekyolu Belediye Eş Başkan Veysel Keser, kitap fuarında düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu.

İpekyolu Belediye Eş Başkan Veysel Keser’in kaleme aldığı “Kürtler Yerel İdareleri ve Özerklik” kitabı 2. Van Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarın da büyük ilgi gördü. VANTSO Binasının yan tarafından düzenlenen kitap fuarının ikinci gününde Eşbaşkan Keser, DO yayınları standında düzenlenen imza günüyle okurlarıyla bir araya geldi. Keser, kitabından Kürtlerin toplumsal formasyonu ve tarih boyunca almış olduğu statüleri, beylik, mirlik, eyalet, sancak, yerel idareleri ve özerklik anlaşmaları ile Türk ve Kürt ilişkilerinin tarihsel kökenini kaleme alarak, bu konuda okurlarına iyi bir kaynak sağlıyor.



Fuarda kitabına yoğun ilgi gören Keser, Sosyolog İsmail Beşikçiyle karşılıklı kitap imzalayarak bir birlerini kitaplarını hediye etti. İmza gününde Siirt Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan ve çok sayıda kurum temsilcileri Keser’i ziyaret ederek kitaplarını imzalattı. 



Keser’in kitabı fuar boyunca DO yayınların standından okurlarını bekleyecek.