Türkiye’nin En Büyük Havaalanı Bilet Bayisi

Türkiye’nin En Büyük Havaalanı Bilet Bayisi
Türkiye’de son yıllarda hava yolu ulaşımına olan ilgi arttı. Bunun başlıca sebeplerinden birisi otobüs bileti fiyatına göre ucuz uçak bileti olması ve havaalanı sayısının artması gösterilebilir. Uçak bileti Bilet Bayisi istesinde çok ekonomik fiyata bulabilirsiniz.

Türkiye’de son yıllarda hava yolu ulaşımına olan ilgi arttı. Bunun başlıca sebeplerinden birisi otobüs bileti fiyatına göre olması ve havaalanı sayısının artması gösterilebilir. Uçak bileti Bilet Bayisi istesinde çok ekonomik fiyata bulabilirsiniz.

İstanbul merkezli yurtiçi ve yurt dışı hava yolu taşıma yapan bir şirkettir. Onur Air İstanbul merkezli olarak 16 noktaya tarifeli uçuş düzenlemektedir. Adana, Antalya, Batman, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Elazığ, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Malatya, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon uçuş seferi düzenlediği iller arasında yer alıyor. Onur Air aynı zamanda yurtdışı Azerbaycan, İran, KKTC, Norveç, Ukrayna, Danimarka ve Hollanda’ya da sefer düzenlemektedir. Toplam 22 uçağı bulunan Onur Air’in yolcu taşıma kapasitesi ise 5 bin 987 kişidir. Uygun uçak biletleri arasında Onur Air’in tarifeleri önemli bir yer tutmaktadır. Gün geçtikçe kendisini geliştiren bir havayolu şirketi olan Onur Air güvenilir ve keyifli yolculuk sefer imkanları sunuyor.

Antalya merkezli havayolu şirketidir. Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden yurtdışına tarifeli seferler düzenleyerek özellikle yurtdışında tanınan bir firmadır. 2010 yılında ise Anadolu’nun bazı şehirlerinden Türklerin yoğun olarak yaşadığı Almanya’ya düzenlediği seferler ile özelliklede gurbetçilerin tercih ettiği bir firma haline gelmiştir. Sunexpress toplamda 74 uçak sayısına sahip olup toplam kapasitesi ise 15 bin 316 yolcu taşıma kapasitelidir.

Uçulacak nokta ve firma sayısının çokluğu firmalar arasında kıyasıya bir mücadele yaşanmasına sebep olmaktadır. Peki bu rekabette en ucuz uçak bileti hangi firmada bulunmaktadır. Öncelikle firmalar bir noktadan diğer bir noktaya yolcu taşırken uçak biletlerini etkileyen faktörler vardır. Bu faktörlerin başında mevsim gelmektedir. Kış aylarında seyahat az olduğu için uçak bileti fiyatları da düşük maliyetli olmaktadır. Yaz aylarında ise havayolu ulaşımına yoğun bir talep vardır. Bu faktör yaz aylarında bilet fiyatlarının armasına neden olmaktadır. www.biletbayisi.com adresini ziyaret ederek en uygun uçak biletleri THY, Anadolujet, Pegasus, Sun express, Atlasjet, Onur Air, Borajet hangi firmada oladuğu öğrenip satın alabilirsiniz.