Tesettür Giyimin Vazgeçilmezleri

Tesettür Giyimin Vazgeçilmezleri
Tesettürlü hanımların bir numaralı tercihi pardesü, kap modelleri, tesettür tunik modelleri oluyor. Islami ölçülere uygun kıyafetlerin başında gelen ürünlerde renk ve model çeşitleri birbirinden çok seçeneklerde.

Tesettürlü hanımların bir numaralı tercihi pardesü,, modelleri oluyor. Islami ölçülere uygun kıyafetlerin başında gelen ürünlerde renk ve model çeşitleri birbirinden çok seçeneklerde.

Tesettürlü hanımların giysilerini her zaman titizlikle seçtiğini, yeni ürünleri yakından takip ettiğini, kombinlerindeki şıklığı görüyoruz. Bir 'Müslüman'ın temiz ve özenli olması' gereğini yerine getiriyorlar. Alışverişlerinde dikkat ettikleri bir konu da aldıkları ürünün islami ölçülere uygunluğu oluyor. Tam tesettüre uygun modellere yönelen hanımlar kap modelleriyle şıklığı ve zerafeti yakalıyorlar. Dış giyim ve iç giyim arasında köprü görevi yapan tunikler; etek ve pantolonlarla kullanılabildiği gibi uzun modelleri dış giyime oldukça uygun. Kap modeller ise; modern çizgisiyle trend listelerinde kalmaya devam ediyor. Tesettürlü genç hanımların yakından takipçisi olduğu kap modelleri, birinden çok seçeneği beraberinde getiriyor.  Elit bir görünüm kazandıran, kesimleri, detayları, renk seçenekleriyle göze hitap eden modeller modameyra.com da inanılmaz fırsatlarla!

Size hitap edecek rengi, modeli, bedeni buldunuz! Peki ya kombin konusundaki kararsızlığınızı nasıl çözeceksiniz? Her zaman kendinize özgü bir tarz oluşturmayı denemelisiniz. Doğru kombin ilk önce bedeninize en uygun kıyafeti seçmekle başlar. Renklerin uyumu ve bir araya getirdiğiniz parçaların tarzı da birbiriyle uyumluysa doğru kombin sizinkidir. Kombin konusunda yetkinleşmek için moda bloglarını takip etmelisiniz. Önerileri okuyarak, kumaşları ve tarzları yakından tanıyacaksınız. Kap ve tunik modelleri modern tesettür giyiminin başını çekiyor ve genel öneri şal modelleri üzerinde oluyor. Sadelik ve zerafetini birleşimi; son yılların vazgeçilmezi. Kıyafetin büyük kısmını oluşturan parçalarda hareketlilik varsa kaçınılmaz bir şekilde kombininizi tamamlayan son parça oluyor. Detaylar içinde boğulmayın ve zerafetinizi sadeliğinizle ortaya koyun.