Metin 2 Yang Nasıl Alınır!

Metin 2 Yang Nasıl Alınır!
Metin2 yang savaş oyunu özellikle günümüzden 5 6 sene öncesine kadar ülkemizde oynanan en popüler oyunlardan bir tanesiydi.
savaş oyunu özellikle günümüzden 5 6 sene öncesine kadar ülkemizde oynanan en popüler oyunlardan bir tanesiydi. Evet, şu anda popülaritesini koruyan oyun büyük kullanıcı kitlesi içermektedir. Oyun içerisindeki inceliklerden birisi olan yang oyundaki güçlü ve güçsüzü ayıran en önemli şeydir. Yang oyun içerisinde yer alan para birimidir. Bu para birimini görevlerden ya da yaratık öldürerek kazanabilirsiniz. Ayrıca bunlar dışında slotları deneyerek yang elde edebilirsiniz. Oyun içerisinde paranızın olması diğer oyuncuları alt etmeniz için gereken en önemli şeydir.



Elde ettiğiniz bu yang ile karakterinizi geliştirebilir, itemlerinize ve aksesuarlarınıza artı basabilir veya yeni aksesuar ve itemler alabilir, satabilirsiniz. Yapacağınız tüm işlemler için hesabınızda belirli bir miktar yang bulunması gerekiyor. Pekâlâ, bu yangları gerçek para ile nasıl alabiliriz? Oyun bu durumu da sizlere sunuyor. Güvenli siteler aracılığı ile hesabınızı güçlenmek isterseniz oyun içerisindeki para birimini gerçek para birimi ile satın alabiliyorsunuz. Hemen yang satın alımı diye arama yaparak güvenilir olan bir siteye girerek çok kolay bir şekilde yang satın alımı yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken satın almanız gereken siteye girip üyeliğinizi gerçekleştirmek. Daha sonra içeriğinden banka hesapları bölümünden kendinize uygun olan hesap numarasını yazarak ödeme yapabilirsiniz. Ödeme esnasında ister alacağınız ürün kadar ya da daha fazla ödeme yapılsın istediğiniz zaman hesabınıza para çekebilirsiniz. Her sitenin kendine göre ödeme yöntemleri olur ama tüm sitelerde banka ödemesi mevcuttur.