Kent Tiyatrosu’nda sahne Sevgili Doktorum’un

Kent Tiyatrosu’nda sahne Sevgili Doktorum’un
Mamak Kültür Merkezi, Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde her hafta sonu düzenli olarak sahne alan Kent Tiyatrosu, bu kez sahneye Chov’un hikayelerinden oluşan "Sevgili Doktorum" ile çıktı.
Chov tarafından yazılan ve Neil Simon tarafından hikayeleştirilen kısa oyunlardan oluşan Sevgili Doktorum bol kahkahalı bir oyun. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Kent Tiyatrosu sahneye en güzel oyunlarla çıkıyor. Tiyatroseverleri her hafta sonu cumartesi ağırlayan Kent Tiyatrosu, yerli ve yabancı birçok oyunu başarıyla sahneliyor. Başkentli tüm tiyatroseverleri her hafta sonu Mamak Kültür Merkezi’ne bekliyoruz. Tamamen ücretsiz olarak sahneye çıkan Kent Tiyatrosu’nun başarılı oyuncuları izleyiciye eğlenceli vakit geçirtiyor” dedi.

Oyunun yönetmenliğini Mamak Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölüm Başkanı Kenan Olpak yapıyor. Kent Tiyatrosu Mayıs ayında Çiçekler Solmasın isimli yeni bir oyunu sahneleyecek. Uyuşturucuya karşı gençleri ve aileleri bilinçlendirmeyi hedefleyen oyun için Kent Tiyatrosu provalara tüm hızıyla devam ediyor. Oyun başta Mamak Kültür Merkezi olmak üzere Mamak’ta bulunan okullarda da sahnelenecek.