Azerilere göre Mahsun Kırmızgül Oscar'ı almayı kafasına takmış!

Azerilere göre Mahsun Kırmızgül Oscar'ı almayı kafasına takmış!
Azerilere göre Mahsun Kırmızgül Oscar'ı almayı kafasına takmış!Mahsun Kırımızıgül'ün Mucize filmine bir övgüde Azerbaycan'dan geldi..Azeri kanalı Azad TV, Azerbaycan'da gösterime giren ‘Mucize' filmine büyük yer verdi.
Mahsun Kırımızıgül'ün Mucize filmine bir övgüde Azerbaycan'dan geldi..Azeri kanalı Azad TV,  Azerbaycan'da gösterime giren ‘Mucize' filmine  büyük yer verdi.Film Azerbaycan'da da yankı uyandırmayı başardı.

Azeri kanalı Azad TV'den Mahsun Kırmızıgül'ün filmi Mucize'ye büyük övgü geldi.Azeri kanalı Azad TV'de yayınlanan programda sunucu, Türkiye'den tanınmış birçok ismin rol aldığı ‘Mucize' filmini değerlendirirken, “Şarkıcı-aktör Mahsun Kırmızıgül; Oscar ödülü almaya kararlı. Bu filmle olmazsa gelecek bir filmle mutlaka.” ifadelerini kullandı. Ülkede gösterime giren ‘Mucize' filmine geniş yer veren kanal, Kırmızıgül'ün kendi filmi hakkındaki yorumlarını da aktardı. Azerbaycan'daki galada konuşan Mahsun Kırmızıgül, filmin müziklerinin yüzde 95'ini kendisinin hazırladığını ve müzikleri Prag Senfoni Orkestrası'nın da seslendirdiğini ifade etti. Kanal, Kırmızıgül'ün, "Benim yolum bu. Herkes kendi sinemasını yapar. Bu benim kendi sinema anlayışım. Ben halkın sorunlarını anlatmayı seviyorum.” cümlelerine de yer verdi.