Spor Kompleksi İhalesi Yapıldı

Spor Kompleksi İhalesi Yapıldı
İpekyolu Belediyesi Karşıyaka Mahallesinde yapılmak üzere Spor Kompleksinin ihalesini yaptı. Açık ihale usulü ile yapılan ihale ayrıca belediyenin sosyal medyaları üzerinden canlı yayın olarak verildi.

İpekyolu halkının ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren İpekyolu Belediyesi Karşıyaka Mahallesinde 2 bin 583 metrekare üzerine inşa edilmek üzere Spor Kompleksi ihalesi yapıldı. Şeffaf belediyecilik doğrultusunda yapılan  ‘Açık ihale usulü’  aynı zamanda İpekyolu Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlandı. Belediye hizmet binasında  gerçekleşen ihaleye 31 firma katıldı.

4734 sayılı kamu ihale kanununun 19/d maddesine göre gerçekleştirilen ihalede, teklif zarfları üzerinde yapılacak incelemeler sonucunda, en uygun teklifi veren firmanın adı daha sonra açıklanacağı belirtildi.

Karşıyaka Mahallesi’nde 2 bin 583 metrekare üzerine kurulacak ve aynı zamanda bin 125 metrekare kapalı halı saha alanı, soyunma odaları, 595 metrekare çok amaçlı açık saha, 65 metrekare çocuk oyun alanı, 1 adet kamelya ve 600 metrekare yeşil alan içinde barındırıyor.