Muhtaç aileye müjdeli haber

Muhtaç aileye müjdeli haber
Geçtiğimiz günlerde basına yansıyan ve zor durumda olan aile ile ilgili İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan daha önce inceleme amaçlı ziyaret ettiği aileye bu günde bir ziyaret gerçekleştirdi.

Zöhre U. ya İpekyolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından aylık yapılan para yardımının arttırılması talimatının verilmesinin yanı sıra yapılan sosyal inceleme sonucunda belediye ve kaymakamlık tarafından da kira yardımı, ev ihtiyaçları ve gıda yardımı yapılması talimatı verildi.

Aslan, “İpekyolu Kaymakamlığı ve İpekyolu Belediyesi olarak sosyal devlet anlayışı ve geliştirdiği politikalar ile vatandaşlarımızın her talebine cevap vermekteyiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız kendilerini asla yalnız hissetmesinler. Bunun için gereken her şeyi yapıyoruz. Onların huzur içinde olması bizim için önemlidir. Vatandaşlarımızın herhangi bir ihtiyacı olduğunda birlikte hasbihal ederek bizden beklentilerini öğreniyor ve buna göre hareket ediyoruz. Ziyaretlerimize her zaman devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.