Karşıyaka Spor Kompleksi Açıldı

Karşıyaka Spor Kompleksi Açıldı
İpekyolu Belediyesi tarafından yapımı kısa süre önce tamamlanan Karşıyaka Mahallesi Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Karşıyaka Mahallesinde yapımına Mayıs ayında başlanan ve kısa sürede bitirilen Spor Kompleksinin açılışına İpekyolu Belediye Eş Başkanları Şehsade Kurt, Azim Yacan, HDP  Milletvekili Muazzez Orhan, HDP İpekyolu İlçe Eş Başkanı Bahattin Karaman, İpekyolu Belediye Eş Başkan Yardımcısı Özlem Tüci, Belediye Meclis Üyeleri, Barış Anneleri, STK temsilcileri ve halk katıldı.

Açılış nedeniyle konuşan İpekyolu Belediye Eş Başkanı Şehsade Kurt, göreve geldikleri Nisan ayında tasarladıkları projelerini birer birer hayata geçireceklerini söyledi. Bunlardan birinin de Karşıyaka Spor Kompleksi olduğunu ve bugün halkın hizmetine açıldığını kaydeden Kurt,  “ Oluşturulan baskı ortamının yarattığı aksaklıklara rağmen halkımıza hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Bizler mazbatalarımızı halktan aldık ve bizi ancak halkımız görevden alır. Halkımız 31 Mart’ta iradesini beyan etti. Halkımızın bu tutumuna karşılık onlara hizmet üretme noktasında çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Spor kompleksimizin yapımında emeği geçen teknik ekipmanlarımız, park bahçeler müdürlüğümüz emekçilerine, belediye meclis üyelerimize halkımıza teşekkür ediyoruz. Bütün mahallelerimizde bu anlamda projelerimiz var. Bizler 5 yıllığına seçildik ve halkımızla birlikte görevimizi sürdüreceğiz. Hizmet noktasında halkımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen Eş Başkanlar, Milletvekilleri ve halk, basın mensuplarıyla Basketbol ve Futbol sahasını gezdi.

Açılış töreni penaltı atışları ile son buldu.