İpekyolu Kaymakamı’ndan hasta ziyareti

İpekyolu Kaymakamı’ndan hasta ziyareti
Van Vali Yardımcısı Sinan Aslan, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk ve Rekabet Kurumu İlkokul Müdürü Huzeyf Güngör, doğuştan kalp hastalığı olan 11 yaşındaki Abdul Samet Işık’ı evinde ziyaret edip moral verdiler.

Van Vali Yardımcısı Sinan Aslan, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk ve Rekabet Kurumu İlkokul Müdürü Huzeyf Güngör, doğuştan kalp hastalığı olan 11 yaşındaki Abdul Samet Işık’ı evinde ziyaret edip moral verdiler. Bünyesi çok zayıf olduğu için dışarı çıkamayan ve sürekli rahatsızlığı olan Işık, 5 yıldır rahatsızlığından  dolayı evde eğitim görüyor. Abdulsamed, evde eğitim adı altında Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler derslerinin dışında özel olarak resim dersi de alıyor. Ayrıca YYÜ topluma destek dersi adı altında bir öğretim görevlisi de Abdulsamed’e resim dersleri veriyor. Resim ile 3 yaşından beri ilgilenen özellikle uzay çağı ve dinozorlar devrini belgesellere bakarak resmeden ve hayal gücü çok fazla olan Abdulsamed ilerde ressam olmak istiyor. Rahatsızlığından dolayı uzun bir süre daha okula gidemeyecek olan Abdulsamed daha rahatsızlığı başladığı günden bu yana Hacettepe Hastanesinde 2 kez ameliyat olmuş. Abdulsamedin’ın tekrar ameliyat olması gerekiyor.
 

Ziyarette Abdulsamed ile yakından ilgilenen ve çizdiği resimlere tek tek bakan Van Vali yardımcısı ve İpekyolu Belediye Başkan Vekili konuyla ilgili desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti. Ziyaret Abdulasamed ve ablasına verilen hediyelerin ardından son buldu.