İpekyolu Belediyesinden Ramazan Etkinlikleri

İpekyolu Belediyesinden Ramazan Etkinlikleri
Ramazan ayı nedeniyle İpekyolu Belediyesi tarafından düzenlenen konsere katılan yüzlerce kişi Gurup Abdal ve Ruken Yılmaz’ın ezgileri ile güzel anlar yaşadı.

 İpekyolu Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Park AVM yanında bulunan alanda yüzlerce kişinin katılımı ile bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe İpekyolu Belediye Eş Başkanları Azim Yacan ve Şehsade Kurt ile çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlikte halka şerbet dağıtıldıktan sonra çocuklar için yüz boyama ve çeşitli programlar düzenlendi. İllüzyonist Riza Esedyen de sahne alarak izleyicilere birbirinden güzel şovlarını sergiledi. Daha sonra sahneye çıkan Gurup Abdul ve Ruken Yılmaz söyledikleri Kürtçe ve Türkçe ezgiler ile izleyicileri coşturdu.

Konser bitiminde İpekyolu Belediye Eş Başkanları Azim Yacan ve Şehseda Kurt sanatçılara çiçek verdikten sonra birer konuşma yaptılar.

Kürtçe Konuşan Eş Başkan Yacan, konsere katılan herkese teşekkürlerin sunarak, “Burada bulunmanız bizler için çok değerleri. Sizlerin de bildiği gibi uzun süredir bu sokaklarda Kürtçe şarkılar dinlememiştik, bundan dolayı değerli sanatçılarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Eş Başkan Şehsade Kurt ise katılım gösteren değerli annelere ve çocuklara saygılarını sunarak, “İpekyolu halkımızın mübarek Ramazan ayını kutluyorum, hayırlara, özgürlüğe ve kalıcı bir barışa vesile olmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.