İpekyolu Belediyesinden Evde Temizlik Hizmeti

İpekyolu Belediyesinden Evde Temizlik Hizmeti
İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü tarafından düzenlenen proje ile ilçe Sağlık Müdürlüğü ve SYD Vakfı tarafından belirlenen bakıma muhtaç ve engelli vatandaşlarımıza “evde temizlik projesi” kapsamında hizmet verilmeye devam devam ediliyor.

- İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü tarafından düzenlenen proje ile  ilçe Sağlık Müdürlüğü ve SYD Vakfı tarafından belirlenen bakıma muhtaç ve engelli vatandaşlarımıza “evde temizlik projesi” kapsamında hizmet verilmeye devam devam ediliyor. Proje kapsamında belirlenen ailelerin genel ihtiyaçları evin genel temizliği ile kişilerin kişisel bakımları evlerinde yapılıyor. Proje başladığı günden bu yana büyük ilgi göremeye devam ediyor.

Bu bağlamda tespiti yapılan Necdet Saylık  isimli vatandaşımızın evine ziyarette bulunan İpekyolu Belediye Başkan vekili Cemil Öztürk yapılan hizmetleri yerinde inceledi. Proje  ile ilgili olarak konuşan başkan vekili, “ ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak, ev temizliği ve kişisel temizliklerini yaptırıyoruz. Bu hizmeti sürekli olarak belli periyodlarla uygulamaya devam edeceğiz. Ekibimizde İlçe Sağlık Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma Vakfı  Belediye ve Çevre Koruma ve Temizlik Müdürlüğünden deneyimli personeller var. Bu ekip ailemizin genel ihtiyaçlarını belirleyip bu ihtiyaçlar doğrultusunda çözümler üreterek vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Verdiğimiz hizmet, Evin genel temizliği ile evde yaşayan vatandaşlarımızın kişisel bakımları şeklindedir. Bu hizmete ihtiyaç duyan vatandaşlarımızı ilgili birimler belli kriterler ile  belirliyor. Daha sonra Çevre Koruma ve Temizlik Hizmetleri Müdürlüğümüz, bir program dahilinde bu hizmeti veriyor. Hizmetlerimiz ilerleyen günlerde de devam edecektir.”  Dedi.