İpekyolu Belediyesinden asfalt çalışması

İpekyolu Belediyesinden asfalt çalışması
Van’ın İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte ilçenin dört bir yanında başlattığı sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Hava koşullarının çetin geçtiği kış aylarında yıpranan yolları yenileyen belediye ekipleri, ilçenin dört bir yanında yürüttüğü çalışmaları ise aralıksız sürdürüyor. Ağır kış şartlarından dolayı bozulan yolların asfaltlama çalışmalarını tüm ilçeye yayarak sürdürdüklerini belirten İpekyolu Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam Cemil Öztürk, vatandaşların ve sürücülerin rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için asfaltlama çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Öztürk, “Bölgede geçen ağır kış şartlarından dolayı yıpranan yollarımızda, ekiplerimizce asfalt çalışması gerçekleşiyor. Selimbey, Yalı, Cevdetpaşa, Buzhane, Bostaniçi, Vali Mithatbey, Seyit Fehim Arvasi ve Karışıyaka mahallelerinde yeni yollar açtık ve sıcak asfalt çalışmasını tamamladık. Bununla birlikte 12-20 metre arası cadde ve sokaklarda farklı konseptte kaldırım çalışmaları, bazı sokak ve caddelerde de peyzaj çalışmaları yaptık” dedi

Aciliyet sırasına göre belirlenen programlar dâhilinde asfalt çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizen Öztürk, İpekyolu ilçesinin bütün mahallelerinde çalışmaların devam edeceğini söyledi. Yüklenici firma olan Doğaçlar Grup tarafından bugün Cumhuriyet Mahallesi Numune Sokak’ta sürdürülen ve kalınlığı 20 santimetreyi bulan sıcak asfalt çalışmaları ise sokak esnafı tarafından takdirle karşılandı. İlçeyi çağdaş ve modern bir yapıya kavuşturmak için yoğun bir çalışma temposu sürdüren İpekyolu Belediyesinin bu yıl içinde 150 bin ton civarında sıcak asfalt dökeceği kaydedildi.