İpekyolu Belediyesi hizmet çalışmalarına devam ediyor

İpekyolu Belediyesi hizmet çalışmalarına devam ediyor
İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi ve kırsalında halka hizmet götürmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 İpekyolu na bağlı Merkez ve kırsal mahallelerde, stabilize, drenaj, kaldırım, refüj ve parke yama gibi bir çok çalışmayı farklı noktalarda gerçekleştiren İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri,  daha önceden planladığı hizmetlerin büyük bir çoğunluğunu bitirerek halkın hizmetine sundu.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Bostaniçi Mahallesi Adıyaman Sokakta 5 m genişlik, 240 m reglaj, Kıratlı Mahallesi Sağlamalar Sokakta 6 m genişlik 1100 m reglaj, Ortanca Mahallesi 5 m genişlik 1150 m uzunluğu ve 5 m genişlik 170 m uzunluğu zemin iyileştirme, Cevdetpaşa Mahallesinde yol açma ve genişletme çalmasını tamamladı.

Bir başka çalışma noktası olan Erçek’te ise yol iyileştirme ve koruge boru ile yol geçişleri yapımı devam ederken;  Serhat Mahallesi Leylak 5. Sokakta yol açma ve genişletme çalışmaları,  Dereüstü Mahallesi ev geçişi yolu ve çiftlik yolu zemin iyileştirme çalışmaları tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol genişletme, iyileştirme ve onarım işlemlerinin yanında; yol açma çalışmalarını da sürdürüyor. Bu anlamda daha önce hiç yolu olmayan evler için Kevenli ve Çalımlı Mahallelerinde yeni yol açma çalışmaları yapıldı.

Bütün bu çalışmaların yanında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, logar kapağı yenileme ve onarma, parke yama, Kevenli mahallesi taziye evi çevresi zemin iyileştirme çalışması gibi birçok işi de bitirip halkın hizmetine sundu.