İpekyolu Belediye Başkan Vekili ziyaretlere devam ediyor

İpekyolu Belediye Başkan Vekili ziyaretlere devam ediyor
Ramazan Ayı dolayısıyla farklı mahallelerde çok sayıda vatandaşı ziyaret eden İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, bu kez de Bostaniçi Mahallesinde eşi vefat eden ve 7 çocuğu ile yaşayan Sıdıka Yakut'u evinde ziyaret etti.

 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dulluk ve öksüz, yetim yardımından faydalanan başka herhangi bir geçim kaynağı olmayan ailenin tek yetişkin çocuğu kısıtlı imkanlarla üniversite okuyor, tatillerde ise çalışıp ailesine yardımcı olmaya çalışıyor.

Ziyarette ailenin sıkıntılarını dinleyen İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, ailenin her zaman yanında olacağını, desteklerinin bunlarla sınırlı kalmayacağını ve  yardımlarını esirgemeyeceğini belirtti. Başkan Vekili evden ayrılmadan önce aile fertlerine bayram  hediyeleri verdi.

Ziyaret esnasında vatandaşın sorunlarını dinleyen Başkan Vekili Cemil Öztürk, çözüm için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Yakut ailesi, İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk'e ziyareti dolayısıyla teşekkür etti. Başkan Vekilinin  kendilerini önemsediklerini vurgulayan aile, bu durumun kendilerini mutlu ettiğini aktardı.