Gençlik Korusundan Müzik Keyfi

Gençlik Korusundan Müzik Keyfi
İpekyolu Belediyesi ve Van Türk Musiki Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği “Gençlerle Sanat Musikisi” müzik şöleni Merkez İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleşti.

- İpekyolu Belediyesi ve Van Türk Musiki Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği “Gençlerle Sanat Musikisi”  müzik şöleni Merkez İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleşti. Dilşan Aslan şefliğinde ve Hakan Pütün sunumuyla başlayan konsere Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Naif Şabu, İpekyolu Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Mesut Arslan,  Merkez İmam Hatip Lisesi Müdürü Süleyman Yavuzer ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Güzel Sanatlar Lisesi öğrenci korosu ve sazlar eşliğinde birbirinden seçkin Türk Sanat Müziği parçaları ile “Gençlik Korusu” dinleyicilere güzel bir gece yaşattı. İpekyolu Belediyesini temsilen bir konuşma yapan Yazı İşleri Müdürü Mesut Arslan, İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk’ün sanatsal ve kültürel alanda başlattığı etkinliklerin büyük takdir topladığını bu tür faaliyetlerin bundan sonrada devam edeceğini ifade etti. Program koro şefine takdim edilen çiçek ve teşekkürle son buldu.