Eşbaşkanlar Erçek’te İncelemelerde Bulundular

Eşbaşkanlar Erçek’te İncelemelerde Bulundular
İpekyolu Belediye Eşbaşkanları Azim Yacan ve Şehsade Kurt, İpekyolu’na bağlı Erçek Mahallesi'ni ziyaret etti.

 Mahalle Ziyaretine Eşbaşkanlar Azim Yacan ve Şehsade Kurt’un yanı sıra, Belediyesi Birim Amirleri ve personellerde hazır bulundu. 

Mahalle sakinleri tarafından karşılanan Eşbaşkanalar ilk olarak İpekyolu Belediyesi Erçek Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti. Müzik, resim, fitness, drama, ana sınıfı gibi birçok branşta faaliyet gösteren merkezde incelemelerde bulunan Eşbaşkanlar, merkezin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin bir sonraki durağı, İpekyolu Belediyesi Erçek Sürekli Eğitim Merkezi oldu. Merkezde bulunan ve sınavlara hazırlanan öğrencilerle sohbet eden Eşbaşkanlar öğrencilere başarılar diledi.Eşbaşkanalar Belediye bünyesinde bulunan her iki merkezi ziyaret ettikten sonra burada çalışan personellerle bir toplantı gerçekleştirildi.

Eşbaşkan Yacan, burada yaptığı konuşmada, sahada çalışan belediye personelinin, belediyenin görünen yüzü olduğunu belirterek, “İnsanlar sizi nasıl görüyorlarsa belediyeyi öyle tanıyorlar. Bizlerden önce sizleri görüyorlar. Erçek’in her yerinde biliniyor tanınıyorsunuz. Bizlerden daha çok biliniyorsunuz. Kaç dönemdir başkanlık devrediyor ama sizler kalıcısınız. Sizler bu kurumlarda hancı olan sizsiniz yolcu olan ise bizleriz. Dolayısıyla burada bir sorun veya şikayet olduğunda sizlere daha erken geliyor. Bize ulaşmadan önce size ulaşıyor. O yüzden sizin gösterdiğiniz disiplin, duruş, işinize verdiğiniz önem, değer bütün belediye çalışanlarını etkiliyor” şeklinde konuştu.

Belediye çalışanlarının her kusurunun belediye ye mal edildiğini kaydeden Eşbaşkan Yacan, “İnsanlar belediyeyi o şekilde tanıyor. Örneğin temizlikte çalışan bir arkadaşımız yada kepçe operatör arkadaşımız halka karşı sorumsuz davrandığında, işini yapmadığında insanlar diyor ki İpekyolu belediyesi işini iyi yapmıyor. Belediye başkanları işlerini iyi yapmıyor. İşini iyi yapsalardı işçiler de işini böyle yapmazdı gibi bir takım algılar ortaya çıkıyor” diye belirtti.

Toplantıdan sonra Eş Başkanlar belediye çalışanları ile hatıra fotoğrafı çekti.