Eş Başkanlardan İpekyolu standına ziyaret

Eş Başkanlardan İpekyolu standına ziyaret
İpekyolu Belediye Eş Başkanları Şehsade Kurt, Azim Yacan ve HDP Milletvekilleri, Van Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda açılan İpekyolu standını ziyaret etti.

Van’ın ve bölgenin ekonomisi için büyük önem taşıyan 10. Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı nedeniyle Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Kültür Sosyal Müdürlüğü tarafından açılan ortak standa yönelik ziyaretler sürüyor.
 
HDP İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu, HDP Muş Milletvekili Mensur Işık, yerine kayyum atanan Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Mustafa Avcı, İpekyolu HDP İlçe Eş Başkanı Bahattin Karaman, İpekyolu Belediye Eş Başkanları  Şehsade Kurt, Azim Yacan, İpekyolu Belediye Eş Başkan Yardımcısı Özlem Tüci ve Belediye Meclis Üyeleri Van Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen Turizm ve Seyahat Fuarının 2. gününde İpekyolu Belediyesi tarafından açılan standı ziyaret etti. Standımızdaki ürünleri inceleyen HDP Milletvekilleri Katırcıoğlu ve Işık’a Belediyenin üretmiş olduğu seramik plaketler hediye edilirken, belediye emekçileri de İpekyolu Belediye Eş Başkanlarına kahveden çizdikleri portreleri hediye etti.
 
HDP’li heyet ardından fuar alanında bulunan diğer stantları da gezerek sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı.
Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Kültür Sosyal Müdürlüğü tarafından açılan standımızda takı, bez çantalar, broşürler, ahşap ve seramik eşyalar da yerini aldı. Standımıza gelen konuklara çeşitli ikramlar sunulurken: ayrıca, belediyenin kendi seralarında yetiştirdiği fidelerde veriliyor.
10. Van Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 29 Eylül 2019 tarihine kadar devam edecek.