Eş Başkan Yacan, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Eş Başkan Yacan, Çalışmaları Yerinde İnceledi
İpekyolu Belediye Eş Başkanı Azim Yacan, Hatuniye ve Halil Ağa Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 Yeni bir hizmet hamlesi başlatan İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yapılan asfalt, kilit taşı, bordür ve benzeri malzemelerin sona eren ihalelerin ardından çalışmalarına hız verdi. Merkez ve kırsal mahallelerin hemen hemen tüm sokaklarında çalışma yürüten ekipler, sezonun bitimine kadar birçok noktada hedeflenen projeleri hayata geçirmeyi planlanıyor.

EŞ BAŞKAN YACAN, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

İpekyolu Belediye Eş Başkanı Azim Yacan ve HDP’li Belediye Meclis Üyeleri, Hatuniye Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalara ilişkin bilgi alan Eş Başkan Yacan, asfalt dökme aracının başına geçerek asfalt döktü.  Yacan ve meclis üyeleri, daha sonra Halil Ağa Mahallesi’nde devam eden parke çalışmalarını inceledi. Burada ekiplerle beraber kilit taşı döşeyen Yacan, çalışan emekçilerle hatıra fotoğrafı çekerek onlarla bir süre sohbet etti.

EŞ BAŞKAN YACAN: SEZON SONUNA KADAR YURTTAŞLARA EN İYİ HİZMETİ SUNACAĞIZ

Yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi veren Eş Başkan Yacan, Kırsal ve merkez mahallelerinin birçok noktasında çalışmalarının devam ettiğini belirterek, amaçlarının sezon sonuna kadar yurttaşlara en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirtti. Yacan, “ Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren İhale sürecini beklemeden elimizdeki öz kaynaklarla çalışmalarımıza başladık. Yapılan ihale sonucu alınan malzemelerle ilçe sınırlarımız içinde bulunan her noktada çalışmalarımıza hız verdik. Bu sezon hedeflediğimiz çalışmaların daha fazlasını üstüne koyarak gelecek sezona hızlı bir başlangıç yapmayı planlıyoruz. Halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.