Dursun Odabaşı Tıp Merkezi Bahçesi'ne ağaç dikimi

Dursun Odabaşı Tıp Merkezi Bahçesi'ne ağaç dikimi
İpekyolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezinin çevresinde ağaç dikimi gerçekleştirdi.

Van Merkez İpekyolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi yönetiminin ortak organizasyonuyla, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsünde bulunan tıp merkezinin, çevresinde ağaç dikim çalışması gerçekleştirildi.

Ağaç dikim çalışmasına İpekyolu Belediye Eşbaşkan Yardımcıları Nermin Unat, Halis Çakır, belediye meclis üyeleri, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi Başmüdürü Metin Günsan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile çok sayıda tıp merkezinin çalışanı katıldı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü adına açıklamada bulunan Esmer Kara “2 yıldır çalışmasını başlatmış olduğumuz ‘Herkesin bir ağacı olsun’ kampanyası çerçevesinde bu yılda dikmeyi hedeflediğimiz 50 bin ağacın büyük oranını dikmiş bulunmaktayız. Ağaç dikmeye de devam ediyoruz. Bu günde Dursun Odabaşı Tıp Merkezi ile aldığımız ortak kararla, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezinin çevresinde ağaç dikiyoruz. Bu talebimize olumlu yanıt veren hastane yönetimine teşekkür ediyoruz.” Diye Konuştu.,,



Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi adına konuşan Başmüdür Metin Günsan ise “Hastanemize yapmış oldukları ağaçlandırma çalışmasından dolayı, İpekyolu Belediyesine teşekkür ediyoruz. Başhekim ve Hastane yönetiminin bize verdiği katkılar çerçevesinde bizde hastanemizin bahçesinin ağaçlandırarak güzel görüntü oluşması için çaba sarf ediyoruz.Bu çabamıza katkı sağlayan İpekyolu Belediyesine tekrardan teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu.