Çiğdem Tunç tiyatrosu Vanlı sanatseverlerle buluştu

Çiğdem Tunç tiyatrosu Vanlı sanatseverlerle buluştu
Çiğdem Tunç Tiyatro ekibi, Merkez İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda iki seans halinde seyirci ile buluştu. Seansların ilki 13.00’da üniversite öğrencilerine, ikincisi ise 16.00’da Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı nedeniyle Polislere ve ailelerine ücretsiz olarak sahnelendi.

- Tiyatro, sinema ve televizyon dünyasında yıllarca başarılı işlere imza atan Çiğdem Tunç’un kendi tiyatrosunu kurarak sahneye koyduğu ilk oyun "El Deliye Biz Akıllıya Hasret", Van İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün katkılarıyla Merkez İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda 13.00 ve 16.00’da Vanlı sanatseverlerle buluştu.

Oyun, kendi halinde ve dürüst bir memurun, lüks bir SPA merkezinde konaklayan bir iş adamına, barınaktaki hayvanlara yapılacak kuru mama bağışı için bir evrak imzalatmaya gitmesiyle başlıyor. Görev bilinciyle imzayı almayı kafasına koyan iş adamının içeri girerken başından geçenler eğlenceli bir şekilde anlatılıyor.

Vanlı sanatseverlerden yoğun ilgi gören tiyatro oyununa, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, kurum amirleri ile polis eş ve çocukları katılıldı. Oyun sonrasında İpekyolu  Belediyesi Başkan Vekili Cemil Öztürk tarafından Çiğdem Tunç ve ekibine hediyeler takdim edildi. Oyuncular tarafından da İpekyolu Belediye’sinin kültür ve sanata katkılarından dolayı ve Polis Teşkilatının 172. Yıl dönümü münasebetiyle,  oyuncu Çiğdem Tunç tarafından İpekyolu Belediyesi Başkan Vekili  Cemil Öztürk’e plaket takdim edildi.