Boluspor Van İpekyolu Belediyespor'dan 2 genç yeteneği transfer etti

Boluspor Van İpekyolu Belediyespor'dan 2 genç yeteneği transfer etti
Van İpekyolu Belediyespor'da forma giyen 2 genç yetenek 1.lig takımlarından Boluspor'a transfer oldu.

Van İpekyolu Belediyespor'da çok iyi bir sezon geçiren yetenekler Serhat Çam ve Diyar Kaba, 1.lig takımı Boluspor'un dikkatini üzerlerine çekmeyi başardılar. Genç yetenekler Serhat Çam ve Diyar Kaba, 1.lig takımı Boluspor'a transfer oldu.

1.lig takımı Boluspor'a transfer olan genç yetenekler, amaçlarının 65 numaralı formayı giyip Van şehrini en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirtti.

Genç yeteneklerin yetişmesinde büyük katkısı olan genç antrenör Kadir Yıldız ise, "İpekyolu Belediyespor kulübü olarak amacımız genç yetenekleri keşfedip iyi bir futbol eğitimi verdikten sonra sporcularımızı en iyi seviyelere getirmektir. Van şehrimizde o kadar çok yetenekli oyuncular var ki sadece bunu keşfedip ortaya çıkarmak gerekiyor. Bunun ilk örnekleri Serhat Çam ve Diyar Kaba oldu. Bunun için elimizden geleni yapacak ve daha çok sporcu yetiştireceğiz kulüp olarak amacımız iyi birey, iyi vatandaş ve iyi sporcu yetiştirmektir. Ayrıca desteklerini hiç bir zaman bizden esirgemeyen İpekyolu Belediye Başkan Vekili Kaymakamımız Sayın Cemil Öztürk'e çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.