SON DAKİKA! Van Gürpınar'da PKK 23 aracı ateşe verdi!

SON DAKİKA! Van Gürpınar'da PKK 23 aracı ateşe verdi!
Gürpınar İlçesi'nde yol yapım çalışması yapan Karayolları 11'inci Bölge Müdürlüğü'ne ait araçlar PKK'lılar tarafından yakıldı.

Olay, saat 14.00 sıralarında Gürpınar İlçesi'ne 50 kilometre uzaklıktaki Yalınca Mahallesi'nde meydana geldi. Bölgede yol asfaltlama çalışması yapan Karayolları 11'inci Bölge Müdürlüğü'ne ait 23 araç ve 25 personelin bulunduğu şantiyeyi bir grup PKK'lılar bastı. Görevlileri araçlardan indiren PKK mensupları, araçları ateşe verdi. Bu sırada bir görevli Karayolları 11'inci Bölge Müdürlüğü'ne haber vererek araçların PKK mensupları tarafından yakıldığını söyledi.

Olay üzerine bölgeye güvenlik güçleri sevk edildi.

İHA alınan habere göre; Olay saat 14.00 sıralarında Gürpınar ilçesine 50 kilometre uzaklıktaki Yalınca Mahallesi'nde meydana geldi. Bölgede yol asfaltlama çalışması yapan Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü'ne ait 23 araç ve 25 personelin bulunduğu şantiyeyi bir grup PKK'lılar bastı. Personelleri araçlardan indiren PKK'lılar araçları ateşe verdi. Bu sırada bir personel Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü'ne haber vererek araçların yakıldığını söyledi. Bu saatten sonra 25 personelden de haber alınamadı.