Gürpınar Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atama

Gürpınar Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atama
Van’ın Gürpınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne İbrahim Seçkin atandı. 

İpekyolu ilçesindeki Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Seçkin, başarılı çalışmalarının ardından Gürpınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Görevine okul ziyaretlerinde bulunarak başlayan İbrahim Seçkin, devraldığı bayrağı daha yükseğe çıkarmak için ekip arkadaşlarıyla gece gündüz çalışacağını söyledi. Eğitim seviyesinin öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğiyle yükseğe çıkarılacağını ifade eden Seçkin, “Yıllardır bölgede görev yapan biri olarak ilçemizdeki eğitim sorunlarını yakından biliyorum. Şimdi Kaymakamımız Osman Doğramacı önceliğinde eğitim camiası olarak çalışmalarımızı yürüteceğiz. Mevcut sorunları en kısa sürede çözerek, hayata geçireceğimiz projelerle başarı seviyemizi en üst sıralara taşıyacağız inşallah” dedi.

Kendisini bu göreve layık görenlere ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerin velilerine karşı mahcup olmamak için birçok projeyi hayata geçireceklerini dile getiren İbrahim Seçkin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Öncelikli hedeflerimiz arasında okula devam edemeyen çocuklarımızı yeniden eğitime kazandırmaktır. Bunu yaparken, okullarımızın yok denecek kadar olan eksikliklerini de tamamlayarak iyi bir eğitim öğretim yılı geçirmeyi hedefliyoruz. Velilerimizle sıcak bir diyalog kurarak, eğitime katılımlarını sağlamamız gerekir. Eğitimin önemli ayaklarından biri olan velilerimizi kesinlikle bu mücadelemizde yanımıza almamız gerekir. Bunun yanında düzenli veli ziyaretleri de gerçekleştirerek ortak akılla hedeflerimize varacağız inşallah.”

Kız çocuklarının eğitimine büyük önem verdiğini söyleyen Seçkin, “Geleceğin anneleri olan kızlarımızı en iyi şekilde yetiştirmemiz gerekir. Eğitimli annelerin yetiştireceği bilinçli nesille 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize inşallah ulaşacağız. Bunun için de kız çocuklarımızın muhakkak eğitimlerine devam etmesi gerekir. Devletimizin imkanlarını seferber ederek, kız çocuklarımızın okullaşmasını sağlayacağız” diye konuştu.