Gürpınar Belediyesi'nden engelli vatandaşa tekerlekli sandalye

Gürpınar Belediyesi'nden engelli vatandaşa tekerlekli sandalye
Gürpınar’da yaşayan engelli vatandaşa kaymakamlık tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.

Gürpınar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla başlatılan çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda Işıkpınar mahallesinde ikamet eden ve geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yürüyemeyen 54 yaşındaki Abdulvahap Can’a ulaşan vakıf çalışanları, engelli vatandaşa hemen tekerlekli sandalye tahsis etti.

Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, engelli Can’ı ziyaret ederek, kendisi için alınan tekerlekli sandalyeyi hediye etti.

Bir süre Can’la sohbet ederek, rahatsızlığı hakkında bilgi alan Kaymakam Doğramacı, engelli vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılamaya çalıştıklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için her türlü gayreti gösteriyoruz. Devletimizin imkanlarını vatandaşlarımızın hizmetine sunarak, onların hayat standardını daha da iyileştirmeye gayet ediyoruz. Burada da engelli vatandaşımızı ziyaret ederek devletimizin şefkat ve sıcaklığını hissettirmeye çalışıyoruz. Onların mutluluğu çalışma azmimizi daha da yükseltiyor.” dedi.

Tekerlekli sandalyesine kavuşan Can da ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Doğramacı’ya teşekkür etti.