Gürpınar Belediyesi'nin filosuna 11 yeni araç eklendi

Gürpınar Belediyesi'nin filosuna 11 yeni araç eklendi
Van’ın Gürpınar Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet götürebilmek amacıyla araç filosuna 11 yeni araç ekledi.


Gürpınar’da değişim ve dönüşüm çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Gürpınar Belediyesi, hizmete aldığı 3 Beko Loder, 3 kamyon, 2 Çöp Kamyonu, 2 arazi aracı ve bir çim biçme aracını düzenlediği tanıtım ve teslim töreniyle filosuna dahil etti.


Vani Mehmet Efendi meydanından gerçekleştirilen tanıtım programı, okunan duaların ardından kurdelelerin kesilmesiyle araçlar hizmete sunuldu.  
Organize edilen törenin açış konuşmasını yapan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, kaynakların halkın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda, verimli bir şekilde kullanıldığını kaydetti.


Gürpınar’da halkın taleplerine hızlı ve adil bir hizmet sistemi kurmak istediklerini kaydeden Başkan Tanış, “İnsanı merkeze alan projelerimiz ile yolumuza devam ediyoruz. Milletin kaynaklarını millet için harcıyoruz. Bu şiarla ilçemize her gün yeni eserler kazandırıyoruz. 10 yılda yapılamamış işleri iki buçuk yıla sığdırdık. Bugünde ilçemizde eksiği hissedilen 3 Beko loder, 3 kamyon, 2 Çöp Kamyonu, 2 arazi aracı ve bir çim biçme makinasını hizmete alıyoruz. Bununla beraber ilçemizin birçok noktasında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Gürpınar halkına en iyi hizmeti vermek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.


AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu da gönül belediyeciliğinin Gürpınar’da önemli işlere imza attığını kaydetti.


Milletin derdiyle dertlenen bir belediye başkanının Gürpınar’da hizmetler ürettiğini kaydeden Türkmenoğlu, “Gönül belediyeciliği ile insanlarımız hizmetle buluştu. AK belediyecilik farkı her yerde kendini hissettiriyor. Hizmete alınan araçların Gürpınar halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Güçlendirilen araç filosuyla ilçeye çok daha hızlı ve kaliteli hizmet verileceğini kaydeden AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas ise, “Gelişen ve büyüyen bir kent olarak ilçenin ihtiyaçlar ve taleplerde her geçen gün artıyor. Belediyemizde bu artışı göz önünde bulundurarak vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunma adına yeni aldığı 11 aracı hizmete sundu. Bu konuda yoğun emek gösteren Belediye Başkanımız Hayrullah Tanış ve ekibini kutluyorum. Halkımızın vergilerini yine halkımıza hizmet olarak geri dönüyor.  AK belediyecilik ürettiği hizmetlerle gönüllere dokunmaya gönüllerde yer etmeye devam ediyor.” dedi.
Programa AK Parti Van Milletvekili Abdullahat Arvas, Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı, AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, AK Parti İlçe Başkanı Taha Güngör, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.