Başkan Tanış'tan 15 Temmuz mesajı

Başkan Tanış'tan 15 Temmuz mesajı
Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Tanış, mesajında, aziz milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz 2016 darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçtiğini anımsattı.

Sağlam inanç ve ahlaki değerlerle bu hain teşebbüsü bertaraf edildiğini kaydeden Başkan Tanış, “Bu aziz millet, devletinin ve milletinin bekası söz konusu olduğunda her zaman bir ve beraber olmayı olmayı bilmiş, Malazgirt’te, Çanakkale de olduğu gibi tüm zorlukların üstesinden iman gücüyle birlikte gelmeyi başarmıştır. Günümüze geldiğimizde, 15 Temmuz alçaklığına karşı duran, kendisini tankların önüne siper eden, hava da ki uçağa kafa tutan ruh aynı ruhtur. Bu ruh, 15 Temmuz gecesi, hainlere karşı tekrar dirilmiş ve tüm dünyaya meydan okumuştur. Rengini şehitlerimizin kanından alan Ay Yıldızlı al bayrağımızın gölgesi altında sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşamaya ant içmiş aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, siyasi parti genel başkanları, ordumuzun sağduyulu vatanperver komutanları, askerimiz, polisimiz ve milletimizle bir bütün olarak hainlere karşı mertçe, dik durarak, tanklara karşı göğüslerini siper ederek, canları pahasına hain kalkışmayı engellemiş ve devletmillet bütünleşmesiyle tarihe altın harflerle nakşedilecek bir zafere imza atmışlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle destansı ve şanlı direnişimizin üçüncü yılında hain terör örgütünü bir kez daha lanetliyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan müdafaasında şehadet şerbeti içen tüm şehitlerimize, 15 Temmuz kalkışmasında hayatlarını kaybeden 251 şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.