Başkan Tanış, Bilim Fuarına katıldı

Başkan Tanış, Bilim Fuarına katıldı
Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Atatürk ve Yavuz Selim Ortaokulları’nda gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılış törenine katılarak öğrencilerin hazırladığı projeleri tek tek inceledi.

Okul öğretmenleri rehberliğinde okul öğrencileri tarafından hazırlanan projeleri inceleyen Başkan Tanış, öğrencilerle uzun sohbetler ederek projeleri beğendiğini iletti.

Gürpınar Belediyesi bünyesinde bir proje yarışması başlattıklarını hatırlatan Başkan Tanış, “Bugün sizin projelerinizi incelemek bizleri gururlandırdı ve umutlandırdı. Öğrencilerimizin sayesinde geleceğimizin çok iyi olacağını gördük. Bizim hazırladığımız nasıl bir Gürpınar hayal ediyorsun projesine de aynı şekilde katılacağınızı umut ediyorum. Güzel projeleriniz gelecek ve bizlerde hayallerinizdeki Gürpınar’ı inşa etmek için elimizden geleni yapacağız. Bu anlamda Gürpınar’da yaşayan bütün vatandaşlarımızın fikirlerini önemsiyoruz ve herkesin Gürpınarın gelişimine ve güzelleşmesine katkı sunacak projelerini bekliyoruz.”