Ak Parti Van Adayları Gürpınarda

Ak Parti Van Adayları Gürpınarda
AK Parti Van Milletvekili adayları, ilçe ziyaretleri kapsamında Gürpınar ilçesine geldi.

Aday tanıtım programına katılma üzere Gürpınar'a gelen adaylar, ilçe girişinde İlçe Başkanı Halit Toktaş ve partililer ile ilçe halkı tarafından coşkuyla karşılandı.Aday tanıtım programında ilk olarak bir selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Halit Toktaş, Milletvekili adaylarına ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek ziyaretin kendilerine büyük bir güç verdiğini ve Gürpınarın 8 vekilin tamamını almak için en büyük desteği vereceğini vurguladı. 

Daha sonra ise Milletvekili Adayı Malık Özbey konuşmasında Gençlerin artık mecliste bir kardeşi olacağını vurgulayarak, El ele omuz omuza hep birlikte daha güçlü bir Gürpınar'a kavuşacaklarına inandıklarını ifade etti.Milletvekili adayı Yılmaz Kılıç ise konuşmasında bir önceki seçimde Cumhurbaşkanına en güçlü desteği Gürpınar'ın verdiğini hatırlatarak, bu seçimde de bunu AK kadrolarla yenileyeceklerini belirtti. 

Daha sonra konuşan Milletvekili Adayı Gülşen Orhan ise AK Parti iktidarının 16 yılda icraatları ile var olduğunu söylerek bundan sonra da bu icraatların kesintiye uğramadan devam edeceğini anlattı.Orhan'ın ardından konuşan Abdulahat Arvas ise Gürpınarda olmaktan Gürpınarlıyla olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Bir diğer Milletvekili adayı İrfan Kartal ise yaptığı konuşmada birlik beraberlik vurgusu yaparak Tüm dış güçlerin Türkiye üzerinde oyun oynamak istediğini belirtti. Cumhurbaşkanının halk desteği ile bu oyunları bozduğunu da sözlerine ekleyen Kartal, 24 Haziranda şer güçlerin oyununu yine Vanlılar, Gürpınarlıların bozacağını ifade etti.Son olarak konuşan Milletvekili Adayı Osman Nuri Gülaçar ise her bir adayın da Van'ın öz evladı olduğunu söylerek, Cumhurbaşkanı'nın Van'ı Vanlıya emanet ettiğini söyledi.Konuşmaların ardından adaylar önce gruplar halinde esnafları ziyaret etti. Daha sonra köylere çıkan adaylar, halktan 24 Haziran için destek beklediklerini iletti.