Zorunlu Trafik Sigortası Uygun Fiyata

Zorunlu Trafik Sigortası Uygun Fiyata
Zorunlu trafik sigortası, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümleri gereğince yaptırılması zorunlu bir sigorta türüdür. Tam olarak Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası olan zorunlu trafik sigortası, özellikle taşımacılık ve ulaştırma sektöründe yasaların zorunlu kıldığı sigorta çeşitlerinden biridir.
Zorunlu sigortalar konusu 5684 sayılı Sigortacılık Kanunu’nda açıklanmıştır. Bu kanunun Zorunlu Sigortalar başlıklı 13. maddesine göre, kamu yararı açısından gerekli bulunan zorunlu sigortaların hangisi olacağına Bakanlar Kurulu karar verebilir. Bu sigorta branşını karayollarında seyir halinde olan ve yürürlülükte aracı olan herkes yaptırmak zorundadır.

Hal böyle olunca yaptırmak isteyenlerin karşılaştırmalı ve çok sigorta seçeneklerinden faydalanıp tüm şirketlerden hemen teklif almasını sağlayan www.trafiksigortasi.com.tr web sitesi, müşterilerine en uygun fiyata en iyi teminatlı sigortayı sunmaktadır.

Yapmanız gereken web sitesinin teklif al butonunu tıklayıp araç ve araç sahibi bilgilerini doldurup teklif formu işlemini tamamlamak, bu süreçten sonra acente çalışanları almış olduğu teklifleri tam zamanlı olarak tramer bilgileri ile en uygun fiyatı müşterilerne hazırlayıp iletişim bilgileriyle müşteriye geri dönüş yaparak onay almaktadır.

Sigorta.com.tr 'nin iştiraki olan web sitesinde sadece trafik sigortasına yönelik çalışmalar yapan ekip, trafik sigortasının yanı sıra aynı branşta ve içinde tüm sigorta şirketlerinden en uygun fiyata sigorta teklifleri alabilirsiniz.

Acentenin web sitesi :  www.trafiksigortasi.com.tr