Vahşet: İki kadın öldürüldü

Vahşet: İki kadın öldürüldü
İki kadın, boş bir arazide başlarından vurularak öldürüldü.

 

Olay, saat 21.30 sıralarında boş bir arazide meydana geldi.İddiaya göre, kocası cezaevinde olan S.B.’nin kaynı D.B., yengesi S.B. ve arkadaşı Z.S.’yi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evlerinden alarak, zorla boş bir araziye götürdü. D.B., burada av tüfeği ile iki kadını başlarından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden vurdu. Vatandaşlar, silah sesleri üzerine polisi ve sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen iki kadın da kurtarılamadı.

Soruşturmayı genişleten polis,  cezaevinde bulunan amcasının eşi Senem B. ve onun arkadaşı Zeliha S'yi öldürdüğünü söyleyerek teslim olan Doğan B'nin (19) ardından cinayetlerle ilgisi olduğu iddiasıyla kardeşi O.B. (17), babası A.B, dedesi H.B. ile amcaları D.B. ve S.B'yi yakaladı.

Gözaltına alınan bu kişiler de sağlık kontrollerinin ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Doğan B'nin babası A.B, sağlık kontrolünden geçirildiği Adana Adli Tıp Kurumu önünde gazetecilere, "Oğlum yapmış haberim yok. Amcasının hanımıdır, namus meselesidir." dedi.

Yüreğir ilçesi Süleyman Vahit Caddesi'nde polis ekibini durduran Doğan B, yanındaki av tüfeğiyle Başak Mahallesi'nde bir arazide cinayet işlediğini söyleyip teslim olmuştu. Bunun üzerine ekipler, zanlının tarif ettiği yerde yaptıkları araştırmada Senem B. ile Zeliha S'nin cesetlerini bulmuştu.

Gözaltına alınan Doğan B'nin, yanındaki bir kişiyle amcasının eşi Senem B. ve onun arkadaşı Zeliha S'yi Cumhuriyet Mahallesi'nde kaldıkları evden çıkartıp araca bindirdiği, katil zanlısının kendilerini engellemeye çalışanlara "Siz karışmayın. Bu bizim meselemiz." dediği iddia edilmişti.

Polis, Doğan B'ye yardım eden ve olay sonrası otomobille kaçan kişinin yakalanması için çalışma başlatmıştı.