Memur-Sen, referandum kararını açıkladı

Memur-Sen, referandum kararını açıkladı
1 milyon üyesi bulunan Memur-Sen referandum kararını açıkladı. Sendika, "Memur-Sen’e Davet Tercih Evet" buluşmalarıyla çalışmalarını yürütecek.
“Memur-Sen’e Davet Tercih Evet” buluşmaları 81 ilde başlıyor. Türkiye’nin en büyük emek hareketi olan Memur-Sen, il buluşmalarında “1 Milyon 111 Bin üye hedefi” referandumda “evet” tercihiyle çalışmalar yürütecek.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "1 milyon 111 bin 111 üye hedefiyle 81 ilde alanlara iniyoruz ve EVET diyerek yeniden büyük Türkiye hedefi için sorumluluk alıyoruz" dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Ankara’da, basın mensuplarıyla toplantıda bir araya geldi. Toplantıda Anayasa Değişikliği Referandumu’na ilişkin Memur-Sen’in kararını açıklayan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, önemli mesajlar verdi.

Toplantıya Memur-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı sendikaların başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda basın mensubu gazeteci ve televizyoncu katıldı.

Türkiye’nin ve bölgenin en büyük emek hareketinin Memur-Sen olduğunu belirten Yalçın, "Kamu görevlilerinin yetkili sendikası Memur-Sen olarak; Milletimiz ve ülkemiz açısından yenilenmeye ve birilerinin Türkiye dayattığı teori ve pratikleri tasfiye etmeye katkı sağlayacak her işin, her duruşun, her oluşumun ya öncüsü ya paydaşı olduk. Memur-Sen’in ve 11 hizmet kolunun tamamında bağlı sendikalarının yetkili olmasını sağlayan bu vasıfları, hem anlatmaya hem de sendikal duruşumuz, kazanımlarımızla somutlaştırmaya devam ediyoruz, edeceğiz" diye konuştu.