Ketenci hukuk bürosu ketenci.av.tr

Ketenci hukuk bürosu ketenci.av.tr
Deniz ketenci tarafından 1989 yılında kurulmuştur. Uluslararası alanda hukuk danışmanlığı vermektedir.
Ketenci avukatlık büromuz 1989 yılında dünyanın her yerinde hukuku temsik etmek için kurulmuştur. Türkiye’nin vergi rekortmenleri arasında bulunan Avukat Deniz Ketenci ile uluslararası bir konumu vardır.

Hukukun gerçek anlamda profesyonel fikirler ve tecrübelerle sizlerin doğru biçimde temsilini sağlarız. Hayatınız özel ya da iş diye ikiye ayrılsa da hukuk için her zaman büyük desteklere ihtiyaç duyabilir ya da kaynak ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bizleri yaşamınızı her alanında doğru biçimde yanınızda görebilirsiniz.  Hukukun her alanında bize danışmanız yeterlidir. Bizler sizleri uluslararası alanda ya da ulusal anlamda gerekenin en iyisi şeklinde danışmanlık hizmeti verebiliriz.  ayrıcalığı ile dünyaya açılan kapılara kavuşacaksınız.

Her dilde sizleri uzman bir kadro ile dünyanın her yerinde aynı şekilde danışmanlık hizmeti verebiliriz. Ulusal ve uluslararası düzeyde her konunun çözümlenmesinde ’da kapsamlı araştırmaları vardır. Yılların getirmiş olduğu güven ile ve en büyük davalarda en önemli kişilerin avukatlığını yaparak ün yapmış hukuk büromuzda dava ücretlendirmeleri İstanbul Barosu'nca tavsiye edilen Avukat-Vekileden arasındaki ücret tarifesi esasında belirlenir. Hukuki Danışmanlık ise saatlik veya aylık ücrete tabidir.